Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marysiaaa9

okres?

Polecane posty

Gość marysiaaa9

Mam problem, czy moglby mi ktos pomoc? Czy mimo zaplodnienia moga wystepowac bole brzucha i piersi tuz na drugi dzien od stosunkiu Zawsze miewam takie bole jakies 2 tyg przed okresem i tym razem jest podobnie tyle ze dzien wczesniej sie kochalam z chlopakiem. Wiem, ze na objawy ciaze za wczesnie, ale czy takie bole, ktore zwiastuja okres moga wystepowac mimo zaplodnienia? Prosze o pomoc.

Gość marysiaaa9
pomoze ktos? mial ktos powobny problem?

Gość fgasgew
czasami moga wystepowac w pierwszych dniach zaplodnienia takie bole, a zabezpieczaliscie sie?

Gość marysiaaa9
tak, zabezpieczylismy sie, w sumie to tylko sie dotykalismy, nawet do wytrysku nie doszlo i moj chlopak twierdzi, ze nawet preejekulat sie nie dostal do srodka i zastanawiam sie czy jezeli faktycznie doszlo do zaplodnienia to czy te bole sa normalne czy to okres po prostu?

Gość fgasgew
jesli niedlugo masz miec okres to normalka ;) i skoro do wytrysku nie doszlo no to nie masz o co sie martwic... :P

Gość marysiaaa9
dziekuje za slowa otuchy, ale mimo wszystko sie martwie, wiem ze w preejakulacie moga byc plemniki, ale prawdopodobienstwo, ze sie dostaly do srodka jest bardzo male. a do okresu jest 9 dni, gdyby nie te igraszki wcale bym sie nie przejmowala, bo zawsze bola mnie piersi i brzuch dlugi czas przed okresem.

Gość fgasgew
no ale skoro sie zabezpieczaliscie to jak te plemniki mialyby sie do srodka dostac?

Gość marysiaaa9
w zasadzie to nawet sexu nie uprawialismy tylko sie dotykalismy i martwie sie, ze na naszych rekach mogl byc preejekulat, a on moze zawierac plemniki.

Gość fgasgew
jezu dziewczyno... podstawowych rzeczy nie wiesz a za seks sie bierzesz? najpierw trzeba dojrzec. a w ciazy nie jestes :P

Gość junn
owszem, często objawy ciąży są bardzo podobne do tych zapowiadających okres.

Gość marysiaaa9
na drugi dzien od stosunku?

Gość marysiaaa9
slyszalam wlasnie ze moga wystapic bole brzucha i bole piersi ale kilka tygodni po zapolodnieniu? Czy w moim przypadku moze tez oznaczac to ciaze?

Gość marysiaaa9
czy ktos byl w podobnej sytuacji? prosze o odpowiedz.

Gość marysiaaa9
prosze, podzielcie sie swa wiedza i doswiadczeniem.