Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Proszę o poważne potraktowanie

Pytanie o seks oralny

Polecane posty

Zastanawia mnie to, jak długo po kąpieli jesteśmy TAM świeże. Jeśli wykąpałam się o 18, a o 22 chłopak pieścił mnie oralnie, to czy faktycznie mogłam być kompletnie świeża? Pytam, bo nie chcę wyjść na jakąś niezadbaną. Dajecie się tam zadowalać bezpośrednio po kąpieli czy po jakimś czasie? Nie czuję się z tym komfortowo;/

Gość coca cola bez cukru
Ja mam podobnie, z tym, że jak się wykąpię po południu, to wieczorem nie mam oporów, ale po nocy, czy kilku godzinach więcej już nie chcę. A mój twierdzi, że przesadzam :P

A inne dziewczyny? Co myślicie?

Gość kuwetkapodnietka
Mówię poważnie: po kliku godzinach może być coś czuć. Najlepiej samej wyczuć swoje ciało, przejechać się ręką w okolicach intymnych co jakiś czas po umyciu i samej ocenić. Jeśli po np. 2h czujesz, że coś może być nie tak, to chusteczki do hig.intymnej przed stosunkiem powinny załatwić problem. Powinnaś mieć je zawsze przy sobie, zamiast papieru toaletowego.

Gość kuwetkapodnietka
I to są normalne wątpliwości, bez obaw, choć tu od chamstwa aż boli. O god. 22.00 możesz nie być już tak świeża, zależy czy w tym czasie załatwiałaś swoje potrzeby i jak się wyczyściłaś. Niestety niby przyciągamy facetów naturalnym zapachem, ale kontroli trochę trzeba :)

Wczoraj robilam to pierwszy raz. Przyznam ze po tych 4 godzinach potem czulam smak siebie na jego ustach. Nie ze brzydki zapach czy cos ale charakterystyczny. Ale moze tak nie powinno byc.

Gość ee tam, glupoty opowiadasz
kuciapka ma fajny zapach, nawet po kilku godzinach:)

On ma minisurkaogórka, grubiutki ale króciutki

Może i fajny ale skad pozniej takie opnie ze tam smierdzimy? Jakieś porówniania do śledzi? Wlasnie chce tego uniknac. Chce ladnie pachniec, swiezoscia.

Gość pierde lele
ja tam najbardziej lubie zaraz po kąpieli, wtedy wiem że na pewno jest czyściutki. Kiedyś gdy wzięłam do ust poczułam zapach moczu, nie za miłe uczucie

Gość ee tam, glupoty opowiadasz
to nie smród tylko zajebisty zapach, ktory kreci kazdego normalnego faceta;)

Gość pierde lele
Myślę że to smao tyczy się do kobiet- przez te parę godzin na pewno siusiałaś więc powinnaś się podmyć albo chociaż skorzystać z chuteczek chociaż chyba pozostawiają gorzki smak