Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość evelyn1

Mój facet nie ma pomysłu na siebie

Polecane posty

Gość evelyn1

Mieszkamy daleko od siebie 100 km. widujemy sie co dwa tyg. chcielibysmy cos wspolnie wynajac ale niestety nie mamy jak, ja studiuje w swoim miescie, pracuje ale nie zarabiam kokosow. On takze mieszka z rodzicami, pracuje w magazynie. chcemy razem byc, budzic sie kolo sobie, ale nas na to nie stac. w moim miescie jest krucho z praca, ja sama pracuje na czarno jako opiekunka. on mieszka pod warszawa, wiec stawki za wynajem sa powalajace. myslimy nad wyjazdem za granice, tylko ze OK - ja wezme urlop dziekanski ale on nadal nie wie co moglby tam robic. ma 24 lata i pracowal tylko na magazynach. nigdy nie poszedl na studia, zupelnie nie ma pomyslu na siebie. ja go kocham i chce z nim byc, ale boje sie ze w przyszlosci sie przy nim wykoncze, zycie to nie zabawa trzeba myslec tu i teraz i solidnie zastanawiac sie co zmeinic aby zycie wygladalo lepiej za te 5 czy 10 lat. Tylko jak obudzic ambicje i pomyslu w kims kto niby chce ale niewie jak sie za to zabrac? to mnie tak niesamowicie meczy, on nie ma praktycznych zainteresowan, ktore moglby wykorzystac w jakiejs pracy. podsuncie mi jakies rozwiazania. narazie nie chce z nim zrywac, jestesmy razem 5 lat(na odleglosc) kochamy sie i nie chce go porzucac za to ze nie zarabia duzo pieniadzy, chcialabym tylko zeby zmienil cos na tyle abysmy mogli zaczac razem BYĆ tak intenstywnie, codziennie.

Gość Proszę o poważne potraktowanie
z takim zboczonym tematem idź na erotyczny świntucho 😡

Gość evelyn1
Śmieć, a nie odp. nie reagujcie, czekam na przemyslane wpisy