Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coś tam coś tam zawsze tak

bolą mnie piersi i czuje delikatne mdłości- czy to mogą być wczesne objawy ciąży

Polecane posty

Gość coś tam coś tam zawsze tak

Witam, od niedawna staramy sie razem z moim mężczyzną o dziecka, kochamy sie w dni płodne i tak dalej.... ale to nie oto mi chodzi- zawsze około tygodnia przed okresem mam bóle piersi, odczuwam je ale nie doskwierają mi tak jak teraz, więc moje pytanie :czy podczas zapłodnienia może występować ból piersi, chcę dodać ze czuje sie też nie komfortowo ponieważ odnosze czasem wrażenie jak by mi było nie dobrze i to od kilku dni, czuje jak bym miała coś też w rodzaju zgagi( nigdy wcześniej jej nie miałam), kilka razy wieczorem myślałam ze już zwymiotuje ale wkońcu do tego nie doszło... zastanawiam sie czy to mogą być jakieś pierwsze delikatne sygnały zapłodnienia. czy ktoś z was też miał takie wrażenia podczas pierwszego miesiąca ciązy? dodam ze testu jeszcze nie robiłam bo uważam ze jeszcze nic na nim nie wyjdzie.bardzo bym się cieszyła gdyby okazało sie ze jest to ciąża:)

Gość junn
subiektywne to jest ot co. miałam ból piersi od połowy cyklu jak nigdy wcześniej a ciąży nie było. a gdy zaszłam to nie było nic co wskazywałoby na ciążę.

Gość zzz111
To mogą być objawy ale nie muszą. Raz miałam chyba wszystkie klasyczne a w ciąży nie byłam . Z całego serca Ci życze żeby jednak były to objawy ciąży :-)