Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyjezdzam !3

Wyjeżdzam do Francji. Poznałam faceta przez internet

Polecane posty

Gość wyjezdzam !3

bede utrzymanką, jak bede chciala poszuka mi pracy, bede mieszkala w wielkim domu w Angers, ogrod i basen :D juz u niego bylam. Jest ode mnie starszy ma 35 lat, moja mama jest ze mnie dumna :D

Gość Proszę o poważne potraktowanie
Sarkozy bedzie cie TAM lizał?

Gość wyjezdzam !3
nie :D Michel :D

nooo to powodzenia:D tylko że będzies zod niego w 100% uzalezniona...podpadniesz mu czymkolwiek to wskaze ci drzwi i powie wypierdalaj... a bez pracy i bez kasy bedziesz ammele musiala prosic o przelwe kasy na bilet zeby miec jak do domu do rodziców z podkulonym ogonem wrocic wiec radze ci jak tam pojedziesz od razu sobie prace poszukać!!! i pracować....

Gość wyjezdzam !3
Michau ty sie pier­dol :D żal ci du­pe ściska że sam jesteś bezrobotny i na utrzymaniu mamuni?? :D:D ty szkaradny onanisto he he :D:D

niepotrzebnie odebralas moj post jako atak :O...bo to była jednie dobra rada na podstawie wydarzeń jakie osobiscie znam... dobrze ci radzę na miejscu znajdz prace inaczej będziesz od gostka totalnie uzalezniona...nie wazne jaka praca bylebyś miala swoją kasę. no chyba że masz z innego źródła jakieś oszczedności .... bo inczej taki scenariusz jak napisalem nie jest wcale nierealny... podpadniesz, wyjebie cie z chaty i nawet na bilet nie da do polski..... i tzo wtedy?

Gość wyjezdzam !3
Nie potrzebuje twoich rad, wyjeżdzam i zamierzam być szczęsliwa :D a ty do mamuni biegnij na obiadek :D:D

Gość wyjezdzam !3
tak, w barze mlecznym za wybłagane od mamuni drobniaki :D:D:D

Gość calowalammsie
bedziesz musiałą dac sie ruchać w dupe, lizac mu odbyt, dawac jego kumplom a jak nie to wypierdalasz pod most :o rezczywiście brawo!!!!!!!

Gość ona.dominika.21.
ile masz lat i gdzie konkretnie go poznalas? Ja mialam do czynienia z francuzem muzulmaninem i dziekuje.... Za nic obrywalam...

Gość wyjezdzam !3
to nie moje posty. Komus sie nudzi. Ja nie obrażam ludzi na forach. Do pracy i tak mam zamiar isc ,nie bede cale dnie siedziala w domu ;)

Gość heh.............
Nie ciesz sie jak głupia, bo za wczesnie. Im ktos bogatszy tym zazwyczaj bardziej jebnięty. Ktos tu dobrze napisal, zebxs nie skonczyla jako pogotowie seksualne. Moja przyjaciolka poznala na czacie z kamerkami faceta z Wloch, przyjechal do Polski, od razu sie zakochla...po miesiacu kupil jej bilet i ona tam poleciala. Kursowała w te i wewte co tydzien na weekend. Zostala na stale, po 3 miesiacach przyznala sie ze ją zmuszal do seksu, nie dawal jedzenia, zapraszal kolegow, mamusi sie nie przyznala no bo jak? Ktos jedzie myc gary albo dupy emerytom a opowiada ze ma dobra prace w biurze :D wrocila, zawalila studia i siedzi w domu z fobią spoleczna..

Gość heh.............
poza tym tysiace polek pracują w burdelach ,bo daly sie oczarowac facetowi albo fajnej ofercie pracy. Lepiej znajdz prace lub on niech ci pomoze i sama cos wynajmij, poznaj go a nie od razu sie wprowadzasz do kogos kogo ledwo znasz :O

Gość wyjezdzam !3
przeciez ty nie potrafisz myslec

Gość wyjezdzam !3
Nazywa sie Mohamed i jest rodowitym Francuzem:)

Gość ona.dominika.21.
rodowity czy nie, ale jak muzulmanin masz przeyebane.... Jestes blondynka o jasnej karnacji i oczach?

Gość juderska
Przez http://sympatie.eu/ poznałam kilka osób mieszkających poza Polską, ale na pewno bym do nich nie pojechała za granicę. Mam opory przed spotkaniem na żywo z gościem, który mieszka 30 km ode mnie. Opamiętaj się ;-)