Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

iwonek29

córka

Polecane posty

Ja rozumie ludzi co są w trudnej sytuacji. Sama wychowuję dziecko, córkę co ma sześć lat. Dostałam nauczkę od losu i staram się jak mogę by zapewnić jej jakieś warunki. Jest ciężko, nie ustaliłam ojcostwa dla dziecka, nie mam alimentów. Dostaję parę groszy zasiłku rodzinnego i pracuję od trzech lat w jednej instytucji na zlecenie. To tylko sto złotych ale myślę, że liczy się każdy grosz. Jedyne co proszę ludzi to o jakieś niepotrzebne ubrania dla dziecka, które sama później oddaje jak wyrośnie córka. Szukam pracy i wierzę, że muszę sobie jakoś poradzić.

Gość Proszę o poważne potraktowanie
to pewnie z jakimś klientem zaciążyłaś

Gość beciakka
O, żebraczka zmienia sposób - roweru się nie udało wyciągnąć, teraz już nie synek tylko córka?

rowerek dla dziecka zapewni armia radziecka

Przepraszam bardzo jestem tu po raz pierwszy bo nigdy nie uczestniczę w takich dyskusjach. Czytałam artykuły i to jak traktuje się ludzi. Nic od nikogo nie chcę. Nie wiem o jaki rower chodzi.

Czy ja napisałam tutaj,że proszę was o cokolwiek? Ja tu piszę, że można sobie radzić z problemami i samemu dawać sobie radę a wy mi tu z jakimś żebrakiem wyskakujecie. Dobre sobie.

Gość krommmmmmmka
niech ci Dziwisz da,on taki spaślak

Gość trytuyiu
a na neta kasa jest????????

Gość beciakka
Super, pamięć jak złota rybka! Max 3 sekundy!! Obrażona pisze: "nic od nikogo nie chcę, czy napisałam że prosze o cokolwiek?" a powyzej jak byk: "Jedyne co proszę ludzi to o jakieś niepotrzebne ubrania "

Siedzę ludzie w bibliotece, nie mam neta jakbyście chcieli wiedzieć. Macie takie odpowiedzi jak dzieci w średniowieczu. Jak widziałam to samo piszecie wszędzie. Po za tym w mojej miejscowości jest darmowa kafejka internetowa. Więc czy mnie stać na neta to odpowiadam, że nie stać w obecnej chwili i mnie to nie przeraza.

Gość wolne ptaky
Autorko masz super podejście, tak trzymaj! Jesteś chyba żywym przykładem na to, że co nas nie zabije, to nas wzmocni. Mam nadzieje, że się nie złamiesz, a Twoja córka będzie z Ciebie dumna, kiedy sama stanie się kobietą. Powodzenia :) 🌼

Gość beciakka
Ha ha ha - Iwonek teraz robi za klakiera w drugim swoim poście, gdzie zebrze o rower dla SYNKA... Ile jeszcze postów zebrackich piszesz, i na ilu forach na raz?

Gość pojaxicvd
Pewnie że córka będzie dumna - owoc "słoneczka" albo innej grupowej zabawy po ktorej nie udało się zgadnać, kto jest tatusiem...

autorko zapomniałaś o gumce??

Czemu mam nie prosić o jakieś ubrania. Skoro ludzie chcą oddać bo nie maja co robić z nimi to w czym problem. Przecież ich nie jem na śniadanie. Sama później daję innym dzieciom. Najczęściej ludzie mówią, że nie mają co robić z tą odzieżą i wyrzucają na śmietnik albo oddają na jakieś akcje charytatywne.

Gość beciakka
Dumne hasło "nie proszę o nic" nie dotyczy żebrania o ciuchy? Żebranie to żebranie.

Pierwszy raz widzę takich ludzi. Jedyne co potraficie napisać to obraźliwe teksty. Szkoda czasu na takie forum. Nie ma z kim pogadać poważnym.

Gość beciakka
Fakt, nikt od razu nie leci z propozycją kasy albo paczki z rzeczami - tfu, co za niepoważni ludzie tu siedzą...

Gość pojaxicvd
... i nikt się nie zachwyca głupią p---ą która zaciążyła pod płotem i utrzymuje się za 100 pln miesięcznie... no co za ludzie!

Gość wolne ptaky
ja napisałam ci coś życzliwego, ale widzę, że masz to w dupie, bo ani "cześć" ani "spierdalaj". No to na wizaż won 🖐️

Nigdy nie żebrałam. Gdy córka miała ponad dwa lata i dziesięć miesięcy poszłam na staż a ją wysłałam do przedszkola. Udało mi się później pracować jeszcze na trzy umowy zlecenie w tej firmie i robić między czasie jeszcze jedno zlecenie. Pracuję w tym miejscu trzy lata i mam wspaniałych znajomych, którzy mnie chwalą w pracy nawet mój szef mimo, że jest to praca mało dochodowa. Chcę zrobić prawo jazdy i wtedy będę miała szansę na drugi etat, który na mnie czeka od dawna. Pozdrawiam wszystkim.

Gość pojaxicvd
Prawo jazdy? Przy zarobkach 100 pln na mieisąc i koniecznosci utrzymywania 6 letniego dziecka?

Gość pojaxicvd
"Wszyscy chwala mnie w pracy" - wole nie pytać co to za praca tak trudna i wymagająca - za 100 pln/mies. Nawet sprzątaczka zarabia wiecej.

Widzę, że lubicie dop...lić innym. Bardzo to ciekawe. Interesujące. Wspomnę również że studiowałam kiedyŚ na KULU NA ALE NA TRZECIM ROKU MUSIAŁAM ZREZYGNOWAĆ.

Gość pojaxicvd
Aaaaaaaaaa - kurs z pomocy społacznej.... !!! I nadal twierdzisz, ZE NIKOGO O NIC NIE PROSISZ ? Po kursie opłaconym przez podatników będziesz miała DRUGI ETAT - czyli drugie 100 pln..... BOMBA! Podatnicy - świetnie wydane pieniądze!

Gość pojaxicvd
To na KULU robią zbiorowe balety po ktorych nie sposób znaleźć ojca dziecka???