Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaskada26

czy wasze 16m-czne dzieci ogladają bajki tak na serio z zainteresowaniem?

Polecane posty

Gość kaskada26

bo zauważyłam,że moja córcia już potrafi całe stacyjkowo obejrzeć albo takiego lewka RaRa...wiem,że nie powinno mnie to cieszyć ale jednak szaleje z radosci bo mam te 10 min.spokoju dla siebie!:)

Gość .P A U L I N A .
no pewnie że ogląda z zainteresowaniem baby tv i świnke peppe. A dlazego nie powinno? bez przesady 10-15 minut dziennie to nic złego. Przeciez nie siedzi przed tv caly bozy dzien. Ja tam nie mam wyrzutow sumienia właczam jej kiedy musze cos zobic a ona mi nie daje. Max 15-20 minut.

Gość kaskada26
super Paulina!pytam czy inne w tym wieku też już oglądają bo moja mała jeszcze z miesiac,dwa wstecz kompletnie oka nie zawiesiła ale teraz już ma wybrane bajki o ogląda!a ja kiedyś marzyłam o tym!i te marzenia się spełniają bo serio te 10-15 min.przy takim dziecku co tylko mama i mama to dla mnie ulga wspaniała.

Gość stała bywalczyni kafe
mój ma teraz 26 miesięcy i połyka te bajki, oczywiście nie cały czas, ale najfajniejszy jest ciekawski george, mogłabym wyjśc z domu i nie widziałby, ze mnie nie ma, cudo poza tym strażak sam, ra ra, stacyjkowo też super, w wieku 16 miesięcy lubił elmo i był nim oczarowany, ale tylko to i więcej nic nie chciał

Domisie są rewelacyjne!ale mój jeszcze nie bardzo zainteresowany ...owszem,jak śpiewają,to rzuci okiem,albo na barany z funpacka,no i reklama z biedronką !

Gość mamama27
mój 18 m-czniak siedzi tak przy teletubisiach i dobranocnym ogrodzie - ale lubi i pingu

Gość xxx xx
mam kolezanke, ktora ma roczną córeczke i u nich telewizor włączony cały czas.Jak gadałyśmy to wyłączyłam to mala zaczela płakac.Spytałam o co chodzi a koileżanka mówi, że tak jest łatwiej bo mała sama się bawi i ogłada tv.Ja nie będę dawać cały czas tv do oglądania mojemu dziecku...

Gość gość
Mój syn ma 14 miesięcy i bajki go nie bardzo interesują Zdecydowanie woli oglądać reklamy obowiązkowo wiadomości i seriale które ja oglądam.

Gość marika...
mj syn ma dwa lata i jak mial 16 miesiecy to na tv nie spojrzal. teraz 20min rano oglada jak ja szykuje sie do pracy. dluzej juz nie wysiedzi, bo chyba go nudzi i idzie sie bawic. lubi rara, auta, pingu, tomka

Gość a moja
córeczka ma 14 miesiecy i bardzo lubi baby tv ogglądać