Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 88Wiola35

Pogrzeb w Warszawie

Polecane posty

Gość 88Wiola35

Witam wszystkich, Za kilka dni będę miała pogrzeb sąsiadki. Chciałabym iść, bo była naszej rodzinie bliska. Mam jednak w związku z tym pytanie: jakie kwiaty na pogrzeb powinniśmy z mężem kupić - wieniec pogrzebowy, czy wiązankę? Jakie są orientacyjne koszty i czy możecie polecić jakąś firmę z Warszawy, najchętniej o okolic Woli. Pozdrawiam.

Gość MarcinLeszcz
Witaj, sami mielismy z zoną niedawno podobny problem - tyle, ze nam zmarl sasiad - przyjaciel rodziny. Masz trudny wybor, bo firm na warszawskim rynku zajmujacych sie kwiatami pogrzebowymi - jest cala masa. My dzieki poleceniu znajomej skorzystalismy z uslug firmy "Florystyka Pogrzebowa - Kwiaty Mazowsze, znajdującej się właśnie przy Cmentarzu Wola. Przyznam szczerze, że wieniec jaki wybraliśmy - wykonany był niesamowicie precyzyjnie - w ogóle mają tam ogromny wybór wszelkich wyrobów pogrzebowych, więc pewnie znajdziesz coś "dla siebie". Ceny też mają przyzwoite. Jeśli chcesz się najpierw rozejrzeć, odwiedź ich stronę: florystykapogrzebowa.pl

Gość 9iiiiiiiii
powiedz Dziwiszowi nie pochowa ją na Wawelu

Gość Janina Sas
Również korzystałam z usług firmy Florystyka Pogrzebowa. Z tego co pamiętam, mieszczą się przy Cmentarzu Wola. Faktycznie mają duży wybór pięknych i wysokiej jakości wyrobów. Teraz wiem, że nawet stronę www mają. Piękne te produkty w ich wykonaniu są!

Gość gnojek ale taki prawdziwy
brrr ten temat przyprawia mnie o dreszcze

Gość wieniec
wieniec

Gość wypierrdalać z tą reklamą
ciule:o🖐️

Gość gość
jak dom pogrzebowy z wwa to www.koperski.com.pl fachowcy na 100%, nigdy jeszcze nikt się tak nie opiekowal pogrzebem jak oni

Gość gość
jaki ładny temat dla spamerów kwiaty kupuje się przed cmentarzem zamiast pytać o to na forum

Gość Limka99
Czy ktoś korzystał z pomocy domu pogrzebowego Terra Levis?

Gość Marta8564
Niedawno mieliśmy okazję korzystać z tej firmy pogrzebowej Terra Levis - zmarła nam mama. Wszystko zostało przeprowadzone na wysokim poziomie.

Gość gość
Najłatwiej moim zdaniem jest dogadać się z jakąś fajną florystką, tak żeby ona dobrała nam kwiaty. Ja bardzo polecam pracownie http://www.bialeanemony.pl/ w krakowie. Pani jest nie dość, że strasznie profesjonalna to jeszcze jest naprawdę przemiłą osobą, spotkania z nią to była czysta przyjemność

Gość adamka2
Nie wiem czy znasz firmę świadczącą usługi pogrzebowe http://www.calvaria.pl/ ? Posiadają w sprzedaży również piękne wieńce. Może jesteście w stanie z resztą sąsiadek poskładać się na taki wieniec? Zawsze to jakiś gest, ku godnej czci zmarłej osoby. Możecie zainwestować w większy wieniec, lub taki mniejszy, wszystko zależy od waszego budżetu.

Gość gość
Jeżeli ktoś z was jest z okolic Olsztyna to tam jest bardzo dobry zakład pogrzebowy www.sacrum.olsztyn.pl. Kilka osób z mojej rodziny organizowało tam ten smutny obowiązek i każdy z nich bardzo ten zakład chwalił .

Gość gość

W Radomiu najlepiej oceniana jest firma Epitafium .epitafium.net.pl/ . Z tego, co wiem, to obsługują większość pogrzebów w regionie, a już tym bardziej pogrzeby osób, którym właśnie zależy na takiej wysokiej jakości. Numer do nich jest na stronie.