Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakaja...

szukam noclegu Karpacz polećcie coś

Polecane posty

Gość jakaja...

dla rodzinki z dość małymi dziećmi jeszcze, nie w stylu '80, no i nie za drogo :) dzięki

Gość jakaja...
oczywiście też

Gość Proszę o poważne potraktowanie
to gumki weź

Gość jakaja...
ok a tak coś na temat

Gość Proszę o poważne potraktowanie
najlepiej niech dzieci śpią w osobnym pokoju, bo jak bedziecie sie bzykać to bedzie dla nich szok

Gość kokokoko00000000000
życze Ci żebyś znalazla w Karpaczu klienta,bo piszesz ze nie masz kasy

Gość HanMontana65aaddd
Nie polecę Ci konkretnego noclegu w Karpaczu, bo wybieram się tam dopiero w grudniu 2012 roku, zbieram się od 2 lat i jeszcze nie byłem. Jeżeli chodzi o nocleg to mam na to sprawdzony sposób. Zawsze jak gdzieś wyjeżdżam, czy to nad morze czy w góry - to korzystam z wyszukiwarki na topnocleg.pl Już 5 lat z rzędu korzystam z tej strony i nigdy się nie zawiodłem - podają dokładny opis ośrodków i aktualne ceny.

Byłam w Karpaczu w tym miesiącu z 3-latkiem. Polecam Ośrodek Wypoczynkowy Zielone Wzgórze na ul. Poznańskiej. Super warunki dla rodzin z dziećmi, niedrogo i super właściciel i pracownicy. Ośrodek posiada sale zabaw dla dzieci, na dworze piaskownice ślizgawkę dwa boiska trampolinę dla dzieci. My bylismy zadowoleni o i jedzonko tez super.

Gość ba87asasgaas
Też chętnie pojechałabym do Karpacza, ale w tym roku nie będę miała wakacji :( Może za rok się nadrobi :) W każdym razie noclegów tam jest masa. Ja najbardziej lubię takie miłe górskie pensjonaty, nic nie ma takiego uroku jak one :) Co do noclegu, to weź poszukaj w jakieś internetowej bazie, nie brakuje takich :) Ja zazwyczaj korzystam ze strony http://www.e-wczasy.pl Łatwo tam znaleźć nocleg, bo strona jest przejrzysta, a obiekty są szczegółowo opisane :)

Gość gość
Zielone Wzgórze - Lokalizacja, pokoje ok, ale beż żadnej jakiejś rewelacji. Na pewno to już nie hotel, a bardziej wymarły ośrodek wypoczynkowy. Zdjęcia to nie to samo co real. Szef zarozumiały i mało profesjonalny. A na śniadanie margaryna - porażka!

Gość gość
my polecamy Gościniec Turaj super miejsce w dobrej cenie trzeba przyznać, że standard naprawdę zaskakuje

Gość As z rękawa
Sandra Spa....Szwedzki stół i Aquapark... Czasem warto trochę drożej zapłacić i mnieć odrobinę luksusu.

Gość gość
Mam u siebie wśród ulubionych w przeglądarce zaznaczoną stronę www.meteor24.pl Ostatnio często z niej korzystam. Domek w górach, a dokładnie pod Karpaczem znaleźliśmy z żoną tutaj, a parę tygodni temu szukałem hotelu w Radomiu, to też udało mi się właśnie tutaj namierzyć...co ja robiłem w Radomiu zapytacie? Sprawy zawodowe, bynajmniej nie wczasy :)