Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona14

jak to jest z tymi lodami

Polecane posty

Gość lubię lody
skoro jesteś sexuologiem to poradzisz coś na przedeczesny wytrysk?

Przyczyną wczesnego wytrysku może byc dłuższa abstynencja seksualna, jak rownież duże napięcie. Większośc przyczyn ma swoją genezę także w mózgu mężczyzny - na przykład nawyki szybkiego wytrysku związane z masturbacją lub przyzwyczajeniem do szybkich stosunków jak również zadaniowym nastawieniem do spraw łóżkowych. W kazdym z tych przypadkow kieruje Cie do najblizszego seksuologa, bys poddal sie leczeniu farmakologicznemu.

Nikogo żem nie obsługiwała ustami, doopą, cipą i nie sądzę, by kiedykolwiek miało się to zmienić, chyba że nagle mnie to dziadostwo najdzie.:O🖐️ Studencie, hahahaha, durny ciulu. :D🖐️ Ja jeszcze z liceum nie wyszłam, ciućmoku. :D

Nie ja to napisałam, ale podszyw w czasie naszej zimnej wojny. 🖐️ DekalogAwata i DekalogOwata. 🖐️

Dek@ jako drobna blondynka o urodzie dziecka byłaby idealna dla straszych panów którzy mają ukryte skłonności pedofilskiej. Trochę hajsu mogłaby zarobić.

Gość lubię lody
anula ja to wszystko wiem ale czy są skuteczne leki na to i jakie

Gość ona14
penisa juz widziałam i dotykałam tylko zastanawiam sie jak to jest jak sie robi loda odczucia "smak" itp

Gość ona14
no widze ze nikt mi nie odpisze. a ja zdecydowałam sie na sex oralny bo na stosunek płciowy jeszcze za wczesnie i poczekam jeszcze kilka lat a oralu chciałabym sprubowac w obie strony

Gość nick123
dziecko, spróbuj zajrzeć do słownika a nie głupoty ci w głowie