Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agata1111123444

czy jest tu ktoś kto ma bogatego męża / narzeczonego?

Polecane posty

Gość agata1111123444

jak dzielicie sie pieniędzmi? dostajecie drogie prezenty czasem? jeśli was utrzymuje to jak sie czujecie ? i czy musicie np za to sprzatać w domu od rana do nocy czy macie pomoc domowa?

Gość agata1111123444
,, bogatego" czyli nie koniecznie milionera ,ale takiego co zarabia te powiedzmy z 10 tys albo wiecej

Gość agata1111123444
ja tylko zadałam pytanie wiec na jakiej podstawie mnie nazywasz dziwka?

Gość wypilam sok z cytryny
Ja mam:) Zajmuję się domem i synkiem. Pieniądze są do wspólnej dyspozycji.

Gość sexy łasiczka
mój zarabia ponad 50tys, ja nie pracuje, sprzątam gotuję no i sex na zawołanie, podoba mi się :D

Gość Sponsor...............
10 tyś na miesiąc to już bogaty?

Gość agata1111123444
no tak przyjmijmy umownie

Gość kihja
zastanawiam sie czy taki bogaty jest wartościowy?

Gość agata1111123444
tak napisałam bo ,, bogaty " to pojecie wzgledne

Gość agata1111123444
Tym razem to znowu ja + ban x2- właśnie o to mi chodzi ;)

Gość sexy łasiczka
mój jest bardzo wartościowy, inteligentny, kulturalny, rodzinny, miałam farta:D a mógłby zarabiać jeszcze więcej, tylko już mu się nie chce tyle, woli spędzać czas ze mną, wypoczywać i poświęcać się swojemu hobby

Gość agata1111123444
wypilam sok z cytryny - no to fajnie ;) a maż robi Ci wyrzuty ,ze kupisz sobie np cos drogiego czy możesz sobie kupowac mniej wiecej to co chcesz?

Gość agata1111123444
sexy łasiczka - a Ty musisz sie jakos liczyć z kasą czy np możesz sobie czasem zaszaleć i iść na duże zakupy ciuchowe ? ;) tzn tak w granicach waszych wydatków oczywiscie bo ciuchy mogą roznie kosztować

Gość scream team
Moj zarabia mega duzo ;) Ale jest normalnym chlopakiem. No i nie robi mi drogich prezentow tylko takie od serca i to lubie !! Poza tym nie zajmujemy sie sprawa pieniedzy . Jestesmy razem dopiero 5 miesiecy ;)

Gość sexy łasiczka
mamy 2 konta bankowe, do jednego nie mam dostępu, tam trafia co miesiąc równe 40tys. i mój się tym zajmuje inwestuje itp. drugie jest wspólne, na które trafia nadwyżka ponad 40tys. czyli ok. 12-15 tys. i tyle jest do wydania na miesiąc na wszystko, opłaty jedzenie paliwo wycieczki itp. i jak na koniec miesiąca zostaje np. 5 tys. to mogę zaszaleć i wydać na co chcę :D

Gość agata1111123444
scream team - tzn tak mniej wiecej ile zarabia? a czyli rozumiem ,ze pieniedze u was jeszcze nie sa wspolne?

Gość wypilam sok z cytryny
agata Jeśli kupuję w granicach rozsądku to nie robi wyrzutów:)

Gość oczywiście.....
na kafe prawie wszyscy bogaci dla których 10tys zł na miesiac to mało, kobiety które wyglądaja na conajmniej 10lat mniej niż maja, faceci z penisami co najmniej 20cm itd kolejna grupa to ci sfrustrowani, co ani pieniedzy, ani wyglądu tylko choroby i ubóstwo przecietniaków tu najmniej;)

Gość wg tych kryteriów ja mam
Drogie prezenty - bez sensu - pieniadze sa wspolne, wiec jakym sobie dawala- wydajemy na to, co oboje uwazamy za potrzebne. Mam pania do ciezszego spzatania na dochodzace ok 1-2 raza w tygodniu na 3 godz, bo mam bo jestem juz dosc stara i mam chory kregosłup. Poniewaz on ma teraz wieksze mozliwosci finansowe, on glownie utrzymuje dom. Gdy ja zarabialam wiecej, to ja to ciagnelam. W malzenstwie nie ma twojego i mojego - sa nasze wspolne pieniadze, kto moze wiecej, ten daje.

Gość scream team
Nie mamy wspolnych pieniedzy;) Tak jak mowilam jestesmy ze soba bardzo krotko. Dokladnie nie wiem ile zarabia , jest siatkarzem w znanym klubie . Jest jednym z podstawowych zawodnikow wiec place ma duzo wyzsza od innych. No ale zyje calkiem normalnie. Nie szaleje z kaska , zdaje sobie sprawe ze wiecznie gral nie bedzie ;)

Gość agata1111123444
up