Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość janina124578

czy on moze mnie zdradzac? jak wy to widzicie

Polecane posty

Gość janina124578

moj facet zawsze wiedzial o nadgodzinach czy pracy w weekendy z duzym wyprzedzeniem, nigdy nie bylo tak, ze zostawali w pracy na krocej niz 4 godziny takich nadgodzin, bo taka jest polityka firmy wiec albo wracal po 8 albo po 12 h pracy. ostatnio coraz czesciej sie dowiaduje dzien wczesniej, ze a to pracuje w sobote a to zostaje sobie na 2 godzinki w pracy i informuje mnie o tym dopiero jak sie sama zapytam dlaczego go jeszcze nie ma w domu. nie wiem co mam o tym sadzic, pytalam to uzykalam tylko odpowiedz "nie swiruj". umowilismy sie, ze jedziemy na weekend majowy do rodzicow, miala po nas i psa przyjechac moja mama w piatek wieczorem. wlasnie mi napisal smsa, ze jednak w sobote musi isc do pracy. co ja mam o tym myslec, przestaje mu po prostu ufac. znam jego srodowisko pracy. to rzetelna firma, ktora nie kaze pracownikom siedziec po godzinach jesli wczesniej nie bylo takich ustalen wiec jakim cudem mozie dowiadywac o nich w ten sam dzien? co byscie zrobily na moim miejscu, bo sie zastanawiam czy faktycznie nie swiruje

Znając mnie to ja bym go podejrzewała o romans na boku, a nadgodziny traktowała jako zabezpieczenie.