Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani.kuleczka

widzialyscie te zdjecia? WOW

Polecane posty

wchodzac tu tak myslalam ze chodzi o te fotki :D tez jestem pod wrazeniem ich.. ale uwazam ze co do niektorych przypadkow potrzebna byla interwencja chirurga- plastyka, bo nie chce mi sie wierzyc ze dzieki samym cwiczeniom i diecie przy duzej otylosci mozna az tak ladnie schudnac :P

Gość pani.kuleczka
no wlasnie 4 zdjecie mnie powalilo ja jestem w typie dziewczynyu ze zdjecia nr 2 nie obrazilabym sie gdybym tak wygladala po schudnieciu ;)

ja obecnie jestem na diecie, mnie obrazuje 13 albo 18. tzn brzuszek mam wlasnie jak na zdj 18 ale reszta ciala, zwlaszcza nogi tak jak 13. i nie obrazila bym sie jak bym wygladala jak na tych zdjeciach obok :D

monikach@diety.poznan.pI a probowalas byc na diecie, cwiczyc? pewnie tak.. tylko nie wyszlo, w kazdym razie zycze ci powodzenia w dazeniu do lepszej sylwetki, jakimkolwiek sposobem by to bylo :)

ja sie odchudzam uw rózki i bez takich mi tutaj bo uważam ,że moje 150 kg to jest najseksowniejsze co może być i jeszcze jak mi stringi z zza dzinsów wystają ach faceci sie za mna ślinią , lubią okragłe dupki i fajne brzuszki ja w moim pempku noszę kolczyka i chodze tylko w staniku

Gość ihahaha
monika was robi w konia a wy odpisujecie