Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiel

intertorniej MILIONERY!!! UWAGA UWAGA kakors!

Polecane posty

Zapraszam wszystkich chentnych do udzialu w intertornieju milionery ktura sie odbendzie dzis po dziewientnastej.

Gość Rafałow
A o co tam chodzi w tym konkursie?

AA no o to, ze ja bende zadawac trudne pytania na inteligecje, a wy bendziecie mi mosieli odpowiedziec dobze, I karzdy kto dobrze odpowie I wygra kakurs wygra tyle zlotuwwek ile poprawnie odpowie.

Gość Rafałow
A o co tam chodzi w tym konkursie?

Korcze rafal cyztaj ze zrozomieniem, o to ze ja pytam, a ty odpowiadasz I wygrywasz. Jasne josz?

To josz jest pzegiencie! Zalorzylam dzis dwa tematy I w karzdym z tych tematuw jest nic, czyste zero I nic. Anoi rzywej duszy? Lodzie apelojemy, odpowiadajcie nam, to nie jest pzyjemne. Jak was nie ma! Dajemy wam ostatnio szanse, jak sie dzis nikt nie zglosi to kaczymy dzialalnosc I wice wersja.

Gość Rafałow
A w jaki sposób ty przekażesz tą nagrodę?

Wplace ci na kato, a jak noie masz kata to wysle ci poczto w kopercie.

Wczesniej nie mogie bo pracoje, a o kturej by ci pasowalo? Ewentoalnie jotro w dzien jak nie bendziemy mialy lodzi zrobimy drogi kakors.

Gość Rafałow
To dawaj pytanie.

Hej damolko, jestes chentna na kakors? Rafciu chyba wyraznie napisalam, ze kakors jest po dziewientnastej, mosi wzionc udzial pszynajmiej pienc osub. Inaczej nie bendzie z kim walczyc.

Gość Rafałow
A przesłała byś mi te pieniądzie w charakterze doładowania?

Jesli jestes chentny to zapisoj sie na liste, oto pzyklad wpisu: imie:fiel plec: damska wiek: 25 pseudonim: muzg zainteresowania: geografia, fizyka, chemia, biologia, chemia, jezyki opce

Gość Rafałow
A przesłała byś mi te pieniądzie w charakterze doładowania?

Polly tera za malo osub I nie ma z kim walczyc, a ja z reszto zara robote kacze I nie zdonrze nawet pytania zadac. rafcio morze byc I do ladowanie, o ile wygrasz, a wiec ze nie bendzie letko, bo tu glopich nie ma. damolko I wlasnie takich muzguw jak ty potzebujemy, zeby wyszszy poziom byl.

O borze jaki slotki psiu, niestety drogi jak na taki kakors, ewentualnie mogie ci dac szczeniaka od mojej curci jak sie kiesdysa oszczeni, je rasowa, z rodowodem, mondra, wyksztalcona, z katolickiej rodziny, z byle kim sien nie zadaje, dobze sie uczy, ma wielu pzyjaciul, karzdy jo lobi. Jedyna. Wada jako ma to smierdzi I slini sie na widok jedzenia.

Tak, zara kacze, moje osttanie minoty, a w domu bende pewnie dopiero ok dziewientnastej, tagze jesli chcesz lasiczko wzionc udzial to tera sie zglaszaj, bo zara jak sie zuco to wiesz co bendzie.

/Jej ale barcelona to je sport dla chlopuw I co ci z jakiejs tam barcelony, kibicoje sie Legii warszawie, a wiesz damolko, ze dzis dostalysmy oferte pracy do warszawy.