Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezdomnaiiiibezrobotnazzzz

witajcie w moim najnowszym wątku...

Polecane posty

Gość bezdomnaiiiibezrobotnazzzz

już wiem jak nazywał się ksiądz, który 7 lat temu pisał do mnie. On chyba ZNIKNĄŁ wiecie. Nic tylko zniknął i taka afera. W 2008 roku MOIM ZDANIEM, a taki wartościowy człowiek. i tyle. Poszukam go przez net - taka mała kariera - w Rzymie był. Zawsze coś. Co poza tym? Dalej nie mam paczki - NIESTETY [wsickely] Wy sie wszyscy powiesicie przeze mnie i te moja matke. Wiecie - jakie ja mam szanse jeszcze na cokolwiek w zyciu z ta paczka? Ale do ministerstwa transportu ja wyslac to chyba juz przesada wiecie i tyle. A ja co? Do pracy fizycznej? Jak - nie mam jak. Z św. Franciszkiem na zniknięcia? Ja nie mam jak wyjechac i tyle. Co jeszcze? A kręgosłup? I koniec. I wiecie ja nikogo nie chce obrażać - to że wszyscy mi naświnili to sprawa wszystkich - to mam paczkę i koniec. Musze sama sobie radzić. I rodzinę SWOJĄ i tyle. A wiecie PACZKA DO MINISTERSTWA TRANSPORTU to jest mądre, a jak babcia mnie chciała przez ministerstwo transportu to była idiotką. A nie miała racji? Brygidki najważniejsze, na drugim miejscu służba z Polski kradnąca z państwowego sejfu dokumenty na Najsw. Sakrament i Dzienniczek s. Faustyny. Naprawde. Na SPALENIE DZIENNICZKA żeby mieć DANIELA z lasu. I sie dowiem - a co ja wiem o Wielkiej Brytani? Nawet nie chce iść uczyć tego angielskiego bo widać. Ze św. Patrykiem z ...Irlandii. I wiecie oni się mną przejęli - pass USA ukradziony od ło matko 20 lat. Się mną przejęli. A sami co chca robić dalej to mnie nie obchodzi bo w końcu - kto jak kto , ale ta Bona ma jaki pass? A Mengele słuchajcie też w sumie ma z mojego a ja gdyby nie chory na łeb ojciec to przecież mam ze znaczeniem. I o co chodzi? I ta babcia Klara nic tylko myślała nade mną - jaki ja mogę mieć rodowod jak przecież Otto to jedna schiza - tam akurat do brygidek, a dalej co? I wiecie - tam na dole nie rozumiała, ze to ma dzwonić tak wysoko wiecie. No i dlatego w Polsce tak sie stało też, żebyście dzwonili bo człowiek człowiekiem czy Obama czy Merkel czy kto to tam Sarkozy - a w Anglii nie wiadomo kto. A PO CO? i tyle. Wszędzie wiadomo a tam nie - wszystko sie może stać i tyle. A przesyłkę w razie co to jest to przesyłka zwrotna - chyba to widzicie. I wiecie uciekłabym jej do domu dziecka i przynajmniej by wspomnienia po mnie miała ta Bona a ja pracę u wilków się dowiem. Tylko tak. No a inaczej? No wiecie...zasadniczo w moim dzieciństwie nie było upadku komuny, a szczota do dziś... i pytanie CZY JA SIĘ MUSZĘ TAK WYRAŻAĆ? I tyle :(

Gość W KROKU LUZU BRAK
jaki ksiądz? po co?

Gość senioritarita
o jesssu znowu ty????

Gość bezdoiinaiiiibezrobotnazzzz
Jaki ksiądz? Nie wiem!!!! A to dobre pytanie. PRZYPOMNIAŁO MI SIĘ TROCHĘ - jak sie nazywał. Poszukam w starych listach - moze znajdę go. Znalazłam coś podobnego w sieci ale pisze EMERYT. A to był DOKTOR. KSIĄDZ DOKTOR. Takie coś. Nawet sie zdziwiłam, że napisał do mnie jakiś polski ksiądz z Rzymu - wiecie o co chodzi. Nic nie napisałam , ze ma nie pisać. Ot ksiądz z Rzymu. Czemu nie? Pisze sobie z księdzem z Rzymu. Ale wiecie jak sie skończyło? NA MOICH!!! w większości wierszach EKOLOGICZNYCH!!! czy wy to rozumiecie? Kim ten ksiądz był? To wszystko przez niego!!!! Na szczęscie jest ojciec Andrasz, ale cóz... tyle czasu bez sensu, a ten ksiadz - ja miałam sie zająć Biblioteczką Życia Wewnętrznego!!! Jak ja żałuję, ze nie znałam Dzienniczka lecz NIESTETY zajechał on moją matkę i nie ma go. Tam są i tak same kłamstwa. Znaczy prawda, ale jeśli wziąć pod uwagę , ze to spowiedz to nie miało tego być. Ot notatki wiecie PO SPOWIEDZI. I dziś przeczytałam - bo co ja robię - rózne rzeczy, ale dziś przeczytałam kawałek rady ojca Andrasza dla siostry Faustyny - poszukam sobie innych - wszystko o ojcu Andraszu i co widziała. Takie rzeczy. I wiecie - o poczcie gdańskiej też sobie poczytam - ale za chwilę bo te baby u mnie na poczcie to one - ani nie pieprzą. One - ja nie wiem jak to nazwać. Ale każda rodzinę to ma... szkoda słów wiecie. Bo ja jestem uczciwa NIE MAM RODZINY. mam ale nie żyją. A reszta? A im gorsza rodzina tym wszystko bardziej idealnie. Taka bankierka - jeszcze 1 dziecko i do sklepu wiecie - troje dzieci, na dzieci zarob i niech sensowniej na studia idą. Ona mnie kompromituje na tej wsi, a słuchajcie - ona w akademiku nie mieszkała bo wiecie to ma znaczenie, że ja jestem ze wsi BO ONA DOJEŻDZAŁA Z DOMU!!!! To sobie miała do Warszawy, Gdańska, Wrocławia czy KRAKOWA iśc na studia i siedzieć w akademiku 5 lat jeśli dom miała zły, a ode mnie niech się odczepi na zawsze bo ja nie mam dzieci ale BEZ PRZESADY. Ja jestem porwana i koniec. A mnie nikt nie zarzuci , że o dzieci nie dbałam. W SZKOLE sie dowiem. To ona w domu i w drodze do szkoły i koniec. I o co jej chodzi? Taka idealna rodzina, ze nawet do akademika wiecie nie mogła się wprowadzić nie wiem gdzie - a na farmację to juz sobie mogła isć bo jeszcze sie dowiem ŻE PRZEZE MNIE PRACY NIE DOSTAŁA. To miała po roku iść sobie na farmacje i do apteki - tyle w sumie zostaje biologowi bo medycyna to też przesada - najwyżej weterynaria. Medycyna to trzeba wiedzieć po co żyjesz. Ja tak sobie wiedziałam to biola, a reszta mnie NIE OBCHODZI. A powinna? No moja paczka i to wszystko. Za to że nie jestem kurwą niemiecką. Co najwyżej polską. Zawsze coś. Z TAKIM RODOWODEM nie ma szans bo Śmieszka by mnie ciągnęła - oddaj 10 euro i choć sie pokurwić. Za ten rodowod nawet POCIĄĆ SIĘ NIE DAM a co dopiero dalej. A ten św. Jan Ewangelista w Londynie - to jest normalnie - w USA to powiedzcie. Ja mam św. Jana Ewangelistę i za to Niemcy do skasowania bombą atomową. BO TO JEST STRASZNE co zrobili i tyle. Bo jak oni mają prawo do użycia broni atomowej. Z Curie Skłodowskiej tego nie ma. No nie ma, ale to jest Z JANA EWANGELISTY. I życie to są TYLKO RODOWODY także wiecie jak znowu mnie oleją to sie liczcie ze wylecicie z nimi wszystkimi w LUFT. Bo przeze mnie tornado było - kilka domów - co to jest tornado to wy się jeszcze w SEKUNDĘ możecie w Polsce dowiedzieć i koniec. Tyle. Co jeszcze? :(

Wiecie Angliki przegrały DAWNO TEMU Z NIEMCAMi po Elzbiecie 1 tym, że nie rozumieli brygidek , nie rozumieli papieża i nie rozumieli BRYGIDy I WCALE NIE MUSIELI MIEĆ niemieckiej rodziny królewskiej a jak była no to z Brygidą PO CO IM brygidki? I wiecie to są takie rzeczy. Jak jest Brygida w Rzymie jak teraz to nie ma ani papieża ani brygidek. No i jeśli rodzina niemiecka, która pojechała tam czy została wzięta miała Brygidę to wiecie MIAŁA JA MIEĆ a oni to mieli rozumieć i została? Rewolucja francuska - łeby urwać i problem i tyle. Może ktoś tam by miał. A słuchajcie czy oni musieli wszyscy być protestantami? Musieli? Nie mogli zostawić tej Walii. Do dzis pasują do nich choćby wcale. I wiecie - ja im radzę dobrze, a wy co pokręcicie to jest WASZA SPRAWA. Na świecie są terrorysci, Arabowie - jest bron nuklearna. To nie jest wszystko takie proste utrzymywac to wszystko w porzadku. Na razie jest cicho, ale zas zaczniecie mieszać to znowu coś wyleci w luft albo nie wiadomo co jeszcze się stanie? Jakby w życiu dość zła nie było i tyle. Tyle chciałam napisać. Co jeszcze? GDZIE MOJA PACZKA? Tyle. GDZIE ONA?

Gość pytajka pytająca
Owieczka leki dziś wzięłaś?

Wiecie może i mieli Brygidę na początku Niemcy no ale to do dziś. PO CO TAM SIEDZI ten książę Karol i jego małzonka. Przestańcie. Przecież to jest żenujące. A jakie mają rodowodowy? Przestańcie. I teraz oglądałam teleturniej i było jak sie nazywał potomek rodu jakiegoś wychowany przez małpy. TARZAN. I każdy wie se pomyslałam, a ja? Ale kariera w Polsce - tarzan z małpami lepszą zrobił. Nic tam tej Bonie nie ujmując bo co tu dużo gadać i tyle :(

Leki wzięłam - swoją drogą, ale jakie? Ja potrzebuję więcej leków. Co wy sobie nie myślicie? ja tak skończyć chcialam? Nie udało sie i koniec - wiecie ile tam jest samobójstw na tej uczelnI? A w 2005 roku nie mogłam wyjechać? Nie mogłam popracować fizycznie rok, dwa czy skończyć doktorat, szukać pracy. Musiałam leźć do tej szkoły DO MICKIEWICZA , HUGO KOŁĄTAJA, TUWIMA I KOPERNIKA - a ten Kopernik po co mi? I tyle :( I to wszystko. Albo co jeszcze - jeszcze psychiatryk jak juz chciałam wyjechać BO Z CZEGO ŻYĆ? A teraz? Renta i do widzenia. To jest 1000 zł na miesiąc. Żeby nie było, ze wiecie ja nie wiem co będę robić. Ja se zajęcia znajdę i tak dalej. Spróbuję sklepik otworzyć - wyniosę się, drzwi zatrzaskuje i koniec. I biedkę muszę klepać - co robić? NO CO ROBIĆ? Ile mam lat? i tyle :(