Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Śmieszny Student

Nie mogę przestać o niej myśleć, nie mogę bez niej normalnie żyć, KOCHAM JĄ

Polecane posty

Postanowiłem walczyć i przejść do ostatecznej ofensywy. Pomóżcie mi, jak jej zaimponować, przekonać do mnie czy wręcz zmusić do mnie? Zagrozić samobójstwem czy co?

smieszny studencie, po prostu jej to powiedz :) coz, wydaje mi sie, ze nie jest to najlepszy czas na "cierpienia mlodego wertera". rusz glowa i wymysl cos zaskakujacego. samobojstwem napewno nikomu nie zaimponujesz. kobiety lubia byc zaskakiwane.

smieszny studencie, po prostu jej to powiedz :) coz, wydaje mi sie, ze nie jest to najlepszy czas na "cierpienia mlodego wertera". rusz glowa i wymysl cos zaskakujacego. samobojstwem napewno nikomu nie zaimponujesz. kobiety lubia byc zaskakiwane.

Gość przecieżżz
ty jesteś niedojrzaly! ile masz alt ?twoj autorstwo jest tandeta na forum

nie mozna nic podpowiedziec, nie znajac wybranki twojego serca. ani ciebie :) moze powinienies zaprosic ja na romantyczna kolacje przy swiecach??

wiecej usmiechu:) przeciez gosc sie przedstawil - smieszny student :) chociaz, kto wie?? studenci moga sie obrazic:)

no coz, dwa razy przeszla obok !!!!!!! najwyzszy czas popelnic z tego powodu samobojstwo. nie ma dla ciebie przyszlosci.

jesli dluzej tu posiedze, to pomimo pozytywnego podejscia do zycia, bede na drodze do samobojstwa:) zegnaj smieszny studencie

Gość zadnee allee
jeli nie to czego sie rozczulacz nad tematem idioto!! studiujesz zaocznie czy dziennie?zreszta jeden pies i tak kretyn i tak