Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ArturHirth

Suplementy a Leki?

Polecane posty

Gość szonja
A jak stwierdzić niedobory kwasu foliowego i kiedy one występują najczęściej?

Gość pistacjakk
Nie trzeba w ogóle, tego stwierdzać, folik jest potrzebny dla każdej komórki naszego ciała przez całe życie, ale najbardziej potrzebują go dzieci na samym początku ciąży

Gość kordonka
O tak, niedawno przekonała się o tym moja kuzynka, która zlekceważyła jego branie i urodziła dziecko z rozszczepem. Teraz planuje drugą ciążę, ale już po tej dużej nauczce dmucha na zimne i bierze folik non stop

Gość gość
Folik to nie suplement. A kazda mama wie jak wazne jest przyjmowanie kwasu foliowego przed ciąża i w jej okresie.

Gość gość
Pozostaje jeszcze pytanie czy jak przyjmujecie kwas foliowy to jescze staracie sie tez dostarczać go z dietą ?

Gość ewelojjka
Ja oprócz folika jem dużo warzyw, brokuły, pomidory, pomarańcze itp, ale wiem jak mało go trafia z pozywienia dlatego uzupełniam foliany tabletkami

Gość gość
A czy któras z Was moze przyjmowała Folik Mama? Pytam bo widziałam ten suplement dzisiaj w aptece.

Gość gość
W okresie ciązy również przyjmowałam tylko kwas foliowy. A jesli chodzi o inne witaminy, to jednak prowadziłam zdrowy tryb zycia- duzo owoców i warzyw.

Gość gość
Też tak uwazam. Najwazniejsze to chyba jednak to aby zacząc jednak przyjmować kwas foliowy w momencie kiedy planujemy dziecko.

Gość gość
Feminovit jest najlepiej zbilzansowany jeśli chodzi o wszystkie składniki ważne w okresie ciąży.

Gość gość
zakup sobie multi-vita women z molecular project ma bardzo dobrze dobrane składniki i cena odpowiednia