Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klips+-

powiedzcie prosze czy ja paranoje mam czy co...

Polecane posty

Gość klips+-

Czesc dziewczyny! Sluchajcie problem taki: 2 ostatnie okresy mialam dziwne. Trwaly do dwu dni i skape krwawienie. Dziwne ale pomyslalam stres. Tylko, ze od dluzszego czasu dziwne objawy (nie zwracalam uwagi poki nie zaczely dokuczac) krosty na twarzy, lekkie mdlosci, bole podbrzusza jak na okres, bole cyckow, wrazliwa na zapachy, nic co jem nie sole a teraz czekolade bym solila, to samo z herbata nie pijalam a teraz mniam, zmienne nastroje - sama z soba nie moge wytrzymac. Zrobilam tydzien temu 3 rozne testy i dupa negatywne. Dzieci snia mi sie po nocach, chcialabym miec dziecko, nie wiem co zrobic czy to stres, dziecko czy moje widzimisie. Co do seksu wielokrotnie odbywany ze stalym partnerem bez jakichkolwiek zabezpieczen od 3 lat. Prosba czy ktos moze mi cos doradzic co zrobic, uspokoic przynajmniej. Prosze!

Gość usilnie chcesz zostac matką
stąd te urojenia ciazy,ja nie mogłam zajsc w ciaze seria badań moich i męza i wyszło dobrze,powodem niepowodzeń był stres,chęc posiadania dziecka już,z powodu stresu miałam cykle bezjajeczkowe,miałam tabletki bromergon do zażycia tyle ,że je wykupiłam i nie było potrzeby zazywac byłam w ciązy półtora roku po ślubie,kiedy to cały czas staraliśmy się o potomstwo powodzenia mniej stresu,lekarka poradziła mi romantyczne kolacje z lampką wina ,które to miało odreagowac nasz problem

Gość bnxfjtj
najgorsza jest ta ironia losu... Ci którzy tak usilnie próbują zajść w ciążę, pragną dziecka-nie zachodzą... natomiast Ci, którzy kochają się w gumce albo biorą tabletki antykoncepcyjne i raz im sie zapomni- i maluch gotowy... :(

Gość Joa-nnnna
Wg mnie w ciazy niestety nie jestes, ale zycze abys wkrotce byla. Sadze ze Twoja podswiadomosc nakreca te wszystkie objawy, gdyz bardzo chcesz dziecka..

Gość klips+-
Dziekuje za szybkie odpowiedzi. Tak powaznie o ewentualnej ciazy i dziecku zaczelam myslec tamten tydzien i teraz, czyli jakies 2 bo jak pisalam wszystko zaczelo mi dokuczac i kupilam testy. Zaprzata do tej pory moja glowe, myslalam tez o tescie z krwi dla spokoju ale skoro piszecie tak, moze ja faktycznie za bardzo wzielam wszystko do siebie :)

Gość staraj się dużo
o TYM nie myslec,samo przyjdzie i pracowac,pracowac tak mi mówiła pani doktor,i była to cięzka praca

Gość Joa-nnnna
Wiesz, ale moze to byc np 6 tc gdzie test tradycyjny jeszcze nie musi wykryc :)

Gość mamcia43
Kobity dziewucha opisuję typowe objawy ciąży. Jak sama pisze myśli o niej od dwóch tygodni a nie lat!!!! A to że testy nie wyszły, mi przy 3 ciąży w 8 tygodniu pokazał negatywnie!! To wiecie zależy. Klipsie powtórz testy w tym tygodniu, najlepiej idź zrobić z krwi albo idź do lekarza. Poza tym skoro seks bez zabezpieczeń od 3 lat to się dziwie że i tak dopiero teraz :) No i powiedzcie czy nie mam racji?! :)

Gość mamamałejANI
popieram i powodzenia życzę :)

Gość takasee
idź do jakiegoś laboratorium i zrób badanie beta HCG z krwi. wszystko się wyjaśni.

Gość klips+-
Czyli co dziewczyny moze to nie paranoja :) Zrobic test z krwi cz normalny?