Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ........pytanie,

Jak wysłać paczke z UK do Polski? Pomóżcie

Polecane posty

Gość ........pytanie,

wiem ze pytanie idiotyczne... Chce kupic kilka rzeczy w pewnym sklepie, wysylają tylko do uk (mainland) ,jedyna kolezanka blizsza ktorą tam mam mieszka w irl.polnocnej :O gadałam z tym sklepem, nie i koniec. Odsylali to amerykańskiej strony, ale do takiegn wielkiego zamowienia dopieprzą cło. Czy jest jakas firma ktora przewozi paczki? Zrobilabym zamowienie na adres tej firmy a potem oni do mnie, da sie tak? Pytałam w DHL, Powiedzieli ze nie.

Gość ble ble siku
wpisz w google paczki z anglii do polski, wyskoczy sporo firm i napisz maila, na pewno to mozliwe bo sama tak robilam dawno temu ale nazwy ci nie podam, nie pamietam :D

Gość dziwnie piszesz
:-0 a tak poza tym mozna wyslac po prostu poczta lub polskim kurierem ! Zalezy co to za rzeczy i ile ich . Poczta nie jest zbyt tanio ( jesli ciezkie ) a kurierem placisz chyba do 30 futow i paka do ,,chyba ,,50 kg.Tzn jesli wysylasz kurirem 1kg placisz 30 i 30 kg tez 30( jedna cena)

Gość dziwnie piszesz
poszukaj w polskich gazetach ogloszenia przewoznikow lub w google.

Gość aj tam aj tam nie gadajcie
ja korzystam z tej firmy http://www.eagletrans.eu/ kilka razy juz wysylalismy paczki na rozne adresy, nasi znajomi tez i nie bylo problemow, ale odbierali od nas z domu. Nie wiem jakby to mialo wygladac w Twojej sytuacji, ale moze zadzwon do nich i sie zapytaj

Gość euwoatata
da sie, muszą ci podac po prostu swoj adres magazynu

Gość ula waze tone
najtansza do przesylania paczek z uk do polski jest royal mail\ przestrzegam przed poskimi firmami co biora 20-30 funtow a nie daja gwarancji ze paczka dojdzie poczta angielska koszt paczki 10 kg economic class 9 funtow i idzie 4 dni

Gość ........pytanie,
Nie zrozumieliscie mnie! :D chce zamowic pare rzeczy ze sklepu ktory wysyly tylko do UK , szukam firmy transportowej na której adres wyslą paczke ze sklepu, a potem ta firma do mnie. Napisałam do tej eagle ale jeszcze nie odp. Chodzi mi o louisa vuittona ,moze ktos zna inny sposob?

Gość oszusci z alllegroo
kup se podrobe na allegro na to samo wyjdzie

Gość eęeeff
poszukaj czegos takiego jak mail forwarding, jest sporo duzych firm ktore sie tym zajmują, przesla ci kurierem dpd, dhl albo ups. Polscy kurierzy to dupa w lesie, często giną paczki, kradną , nie dostarczają na czas a chwalą sie ze kazda paczka jest ubezpieczona w AXA haha pic na wode

Gość ula waze tone
wyslij na moj adres w uk a ja ci wysle do polski paczka

Gość eęeeff
np Skypax.com, mogą ci tez zrobic osobiscie zakupy w dowolnym sklepie w Londynie, polecaly te strone dziewczyny na forum Vouge

Gość majapackage
Złóż zamówienie na zlecenia@majapackage.eu lub na stronie www.majapackage.eu pomożemy ci oraz przetransportujemy to dla ciebie.

Gość SDer
POlecam firmę wysyłam taniej. Za paczkę z UK do Polski zapłacisz nie więcej niż 90 zł, jeżeli jest oczywiście lekka;)

Gość Piotrek Axle
Po 8 latach w UK wracam do Polski. Zabieram rzeczy samochodem dostawczym i będę miał trochę wolnego miejsca. Mogę przy okazji odpłatnie zabrać kilka rzeczy do Polski. Wyjazd z Warszawy do Londynu 6.06.13 (na pusto) Wyjazd z Londynu do Nowy Sącz / Kraków - 7.06.13 Jeżeli chesz przewieźć rowery, prezenty, bądź rzeczy które są za duże bądź za ciężkie do samolotu Proszę o kontakt email : powrotdopolski@o2.pl nie mam cennika, zabieram rzeczy przy okazji własnego powrotu, proszę w mailu podać sugerowaną kwotę

Korzystam z usług firmy http://www.worldpack.pl jestem na prawdę bardzo zadowolony . Posiadają świetną ofertę , bardzo często korzystam z ich usług i jeszcze nigdy się nie zawiodłem . Co do ceny jest naprawdę niższa niż w konkurencyjnych firmach Współpracują z liderami na rynku transportu takimi jak np DPD, GLS oraz TNT . Także jak coś to polecam z czystym sumieniem 3maj się

Gość gość
Ja dosyć często wysyłam paczki z UK do Polski i korzystam z http://globport.com. :) Jestem zadowolona, więc mogę Ci ich polecić :)

Gość gość
Wysyłam od lat, wiec wyproboewałem juz chyba wszystkie metody. Moim zdaniem najlepsza opcja to globport.com , zarówno pod wzgledem ceny jak i szybkosci wysyłki :) No i firma solidna, wiec o bezpieczenstwo tez sie nigdy nie martwie.

Gość gość
Tutaj jest fajny wątek na innym forum na temat wysyłki paczki za granicę - http://pytamy.pl/kat,18,title,jak-wyslac-paczke-do-szkocji,pytanie.html

Gość gość
Kuzynka do mnie nadaje paczki przez stronkę euro-paka.pl Czasem sobie coś zażyczę z londyńskich sklepów to mi kupi i przesyła. Zawsze paczki dochodziły, żadnych problemów nie było :) Ja też tak raz nadawałam jej prezent na święta. Firma działa UK-Polska i odwrotnie.

Gość Leśnas
euro-paka dostarczy paczkę szybko. moja na święta wielkanocne szła 4 dni , kiedy ja myslalam ze w tym czasie to będzie dużo dłużej dostarczana!

Gość Blomi
no wlasnie też słyszałam że to bardzo terminowy kurier. a z tego co widziałam cena nie jest mocno wygórowana!

Gość smeriff
Mój chłopak już dwa lata mieszka w Anglii i ja sobie zamawiam on-line ubrania, kosmetyki itp. i potem mi przesyła paczką do Pl. PRóbowaliśmy już kilka wysłek i najtaniej i najszybciej wychodzi przez https://euro-paka.pl/ TEż podobnie jak piszecie czekam do 4 dni, więc mega szybko :)

Gość Kuljo
A tak zdecydowanie, Euro-paka jest dobrym kurierem! i cenę mają przystępną! spokojnie można z nimi wysyłać paczkę