Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Papaja z pajajaja

Strasznie niezgrabne nogi, bardzo grube łydki jak je odchudzić?

Polecane posty

Gość a najlepiej sie dużo ruszać
rozmawiasz z lekarzem Ty tez. ale wiesz jaka jest roznica miedzy nami? Ciebie nie lubia pacjenci, bo po Twoich wpisach widac, ze traktujesz ludzi "z góry". dziekuje, odechcialo mi sie dalszej rozmowy z Toba. dziewczyny, zycze Wam powodzenia, idzie lato, powinno sie udac :) najwazniejsze, zebyscie czuly sie piekne, wowczas nikt nie zauwazy zadnego defektu sylwetki, glowy do gory!

Gość małarozmówka
a najlepiej sie dużo ruszać Dzięki za wszystkie rady i słowa otuchy. Pozdrawiam :)

może i mnie nie lubią , ale do mnie przychodzą poza tym jako ciekawostkę podam że flebotropowe działanie diosminy działa pomocniczo w likwidacji cellulitu

Gość tez mam grube nogi
a najlepiej sie dużo ruszać..ja takze zaocznie dziekuje za podniesienie na duchu moglybyscie napisac jeszcze jakie to cwiczenie z jogi czy inne rozciagajace sa dobre ??? bo szukam ale taki nawał tego... zaczelam kiedys cwiczyc i tylko mi spuchly miesnie staly sie wieksze i nabite bo to byly cwiczenia typowe na nogi ae chyba rozrost a mnie zalezy na wysmukleniu

Gość xknkvldskdvoieshg
Nie przejmuj sie - w najwaznieiszym momencie nogi i tak ida na bok. Jezeli jestes dobra w seksie, krecisz odpowiednio dupa i dobrze pracujesz udami, lydkami, i stopami to nie masz powodow do zmartwien.