Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jacek23

Co jest mieć lepiej zarost na twarzy czy miesiączkę?

Polecane posty

Gość jacek23

bo mnie denerwuje że muszę golić twarz codziennie i nie robię tego codzień

Gość jacek23
ale nie u wszystkich

Gość jacek23
ale mam duże policzki i nie pasuje mi zarost bo wyglądam starzej i hymmm? jak bym o siebie nie dbał

Gość z emocji,z traumy,z silnego
ja tam jestem dumna ,ze mam maciczkę i miesiączki--ze dane mi było nosić w sobie dziecko i czuć jego ruchy, męzczyzna nigdy tego nie doświadczy i dlatego jestem dumna,że jestem kobietą.

Gość jacek23
myślałem że kobiety lubią gładka skórę, poza tym wtedy się wygląda jak jaskiniowiec jakiś

Gość jacek23
nie pytam o macicę tylko o to że zarost jest kłopotliwy, a miesiączka kupi się podpaskę kilka dni i po sprawie

Gość a ja mam i zarost na twarzy
i miesiączkę. i powiem ci, że i to, i to przejebane.

Gość jacek23
czyli jako kobieta musisz się golić?

19:40 [zgłoś do usunięcia] a ja mam i zarost na twarzy i miesiączkę. i powiem ci, że i to, i to przej**ane. hahahah:D moze i soba kobiety ktora lubia gladka skore u faceta. dla mnie lekki zarost to fetysz

co ty wiesz o miesiaczkowaniu :D ból, smród, biegunki, szukanie kibla na mieście, obawa o przemoknięcie - oto prawdziwy obraz miesiączki. jeśli chodzi o golenie - wykonuję raz w tygodniu bo mam małe wąsiki, niby jest mniej dokuczliwe niż zmienianie podpasek, ale i tak cały tydzień skóra twarzy jest zaczerwieniona, więc muszę ją dokładnie tuszować korektorem

z jednej strony obawa że przemoknie lub będzie coś czuć od ciebie, z drugiej że domyślą się że golisz wąsy. nie wiem co gorsze dla kobiety:( ale jako facet powinienieś się cieszyć, nikt ci nic nie zrobi jak wyjdziesz na miasto z bujną brodą. ja to co innego:(

NO WLASNIE JACKU BADZ FACETEM A MOZE WOLALBYC MIEC CIPKE?? PEWNIE NIE BYL BYS PRAWIKIEM JAK WIELU :P

Gość jacek23
Ameryka Południowa- fetysz czyli nie norma tylko niektóre osoby tak mają

Gość jacek23
ból smród biegunki-czyli teraz wiem dlaczego dziewczyny tak nie chętnie mówią o miesiączce z mężczyznami, chodzi mi o te młode od razu się wkurzają

ZDECYDOWANIE WOLE MIEC BRODE JAK TALIB .ZADNYCH MIESIACZEK I PORODOW , LASKI MACIE PRZEJEBANE ... :/

Gość jacek23
czemu sądzisz że jestem prawikiem?

Ja bym wolała być facetem, nie z powodu miesiaczek,bo moze nie sa az tak dokuczliwe,chociaz czasem..ale ogolnie faceci maja mniej roboty przy sobie. I oszczednosc wieksza na kosmetykach. A baba to musi miec tego caly arsenał.

Gość zwinną ręką przez życie
a niektórzy jeszcze chcieliby się z nami ruchać w czasie okresu... fuj

NO TAK POWIEDZIALEM TYLKO JEBIE MNIE TO TAK NAPRAWDE... A TO PYTANIE BYLO DO KONIET CXZY DO WSZYSTKICH ZAROST CZY MIESIACZKA .A MOZE ROZWIN O CO CHODZILO BO TEMAT MNIE ROZJEBAL :d:d BO TO TAK JAK PYTAC CZY WOLISZ BYC KOBITOM CZY MENEM NO JA TAK TO ODBIERAM WIADOMO CO Z CZYM SIE WIAZE .... A KOBIETY I TAK MACIE PRZEJABANIE

Gość jacek23
Ameryka Południowa- ale gładka skóra(na twarzy)więcej kobiet podnieca:P

Gość jacek23
klamka zapadła-->tak tylko ponoć kobietom łatwiej jest osiągnąć atrakcyjny wygląd

Gość marabka
ehehe dziwne pytanie:) Wyobrazcie sobie Panowie ze czesto kobiety maja i miesiaczke i zarost i nie sa to jednostki, takich kobiet jest mnustwo. Wspolczuje wszystkim bo to dla Kobiety gorsze niz miesiaczka :(

Pytanie nie z tej ziemi! To dorzuć do tego dbałość o fryzurę, makijaż, maseczki, depilację, miesiączkę, i zadaj to pytanie jeszcze raz Panie Leniu ;)