Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olka1985

Zemsta za perfidne swinstwo

Polecane posty

Gość olka1985

Pisalam tu wczoraj n forum ale gdzies zgubilam watek. Prosze o pomysly na zamste, mianowicie namieszac komus tak, zeby mial troche klopotow w PRACY. To zemsta za korzystanie z mojej poczty na fb i wysylanie z niej moich prywatnych, intymnych wiadomosci innym osobm dalej:( Perfidia totalna

Gość olka1985
aha osoba, ktora to zrobila to szanowana nauczycielka z dwoch wiejskich szkol. Ma nieskazitelna opinie w srodowisku.

Gość masz dowody ???
że to ona ? łatwo zrobić komuś krzywdę

Gość olka1985
Tak. Sama wpadla.

Gość elenakkk
nauczycielka? mam złe zdanie o nauczycielach,mimo ,że moja siostra jest nauczycielką.skąd miała twoje hasło?

Gość olka1985
Zalogowalam sie u niej raz czy dwa i nie zmienilam hasla:(

Gość masz dowody ???
jeśli masz dowody to złóż doniesienie na policję i w konsekwencji do prokuratury.

Gość bobek33
przecież korzystając z czyjegos kompa,po skonczonej pracy wystarczy się wylogowac i nie trzeba hasła zmieniac,cos mi tu śmierdzi

Gość bobek33
ale zemsta moze byc:)

Gość olka1985
Jej znajomi ja kryja. Ja dowiedzialam sie o tym, bo "plotkowala" przy mnie o tym co ja sama pisalam w tych mailach, a potem reszta znajomych. Na moje nieszczescie bylo tez troche zlych slow na te kolezanke. Nigdy nie byla mi bliska, zwykla kolezanka z kursow. Mailowalam z najlepsza przyjaciolka , ktora aktualnie jest za granica i sie zwierzalysmy co nas trapi, o problemach, facetach.. Wiem,ze to czytala. Samo czytanie jest karalne?

Gość bobek33
podaruj jej odzywkę do włosów,mało znanej firmy(ma nie kojarzyc zapachu) zamiast odżywki w srodku ma byc krem depilujący co spala włosy z cebulką w minutę-----sprawdzone

Gość olka1985
jej facet to informatyk. A ja chyba zapomnialam,ze mogla ustawic,tak,zeby przegladarka pamietala hasla....:(

mój kumpel też się jakoś nie wylogował z fb i mu jakieś świnstewka na tablicy pisaliśmy, ale to był niewinny żarcik, jednak się nieźle wkurzył hehe

Gość olka1985
Nie sprawdzalam tablicy. Ja raczej sie wylogowalam Dzieki za pomysl z ta odzywka ale nie da rady, nie przyjmie, dziwny prezent

Gość olka1985
Mialam przez nia klopoty w pracy. Szukam sposobu ,zeby namieszac jej w pracy .

Gość Myszka Miki w pantalonach
olka, zostaw babę :D życie jej zwróci, ma jak w banku jeszcze się nie znalazł na świecie taki cwaniak, któremu by zycie nie oddało z nawiązką - dziś, jutro, za rok czy za pietnascie lat. PO CO CHCESZ SIE BABRAĆ W TYM SZAMBIE?

no i jeszcze jedno - ty masz z tego doswiadczenia WIEDZĘ. Wiesz kim jest ta kobieta. To akurat nie jest fakt do przecenienia...

Gość olka1985
Ale to ona twierdzi,ze mi sie nalezalo, bo zemscila sie za to co napisalam o niej w tych mailach,ze zolza,ze ma humory,ze mnie krytykuje. Napisalam prawde, taka byla i mnie w kurzala. I tak na zmiane, raz mila i kochana raz wredna. A w szkole, pracy pewnie aniol .

posłuchaj wiesz, że baba jest mściwa, dwulicowa, nie znosi krytyki i jest po prosty głupia chcesz jej zrobic siary? popros o wyjasnienie tego co zrobiła w towarzystwie waszych wspólnych znajomych... każdy normalny znajomy wyniesie z tej potyczki jedno: z babą na dystans - im dalszy tym lepszy...

Gość olka1985
Nie jest msciwa, tak mysle, ona po tym co napisalam,....miala prawo sie wsciec:( Glupia tez nie jest...zna dobrze niemiecki, uczy w szkole i ma tam poszanowanie.

jest mściwa - gdyby nie była nie zachowałaby sie w ten sposób jest głupia - bo to co zrobia było głupie a skoro piszesz, że miała prawo sie wsciec - to NA CO KONKRETNIE miała prawo sie wsciec?

Gość olka1985
Na to,ze praktycznie obgadalam ja przed inna przyjaciolka, jej humory tlumaczylam tym,ze chodzi z facetem 5 lat i nadal jej sie nie oswiadczyl a ona ma bzika na tym punkcie i chyba stad humory itd. Ale to byly prywatne wiadomosci, nie miala prawa ich czytac.

Gość mądralla
nie miała prawa czytać. Jeśli pamiętasz, kiedy się logowalaś i było to niewiele razy z jej kompa to możesz złożyć doniesienie na policję, że ci się włamała na konto.Oni mają możliwość sprawdzenia czy to prawda. Poza tym ta babka jest głupią prymitywną pindą - ja nawet mając okazję podsłuchać kogoś, podczytać nie robię tego. Wolę nieświadomość co do szczegółów co ktoś o mnie mówi. I tak jest się skazanmy na obcowanie z niektórymi osobami, więc nie ma co sobie dokładać jeszcze i wnikać co kto komu o nas. I tak wiadomo, że otoczenie nie jest w nas zakochane , bo nie jesteśmy jedynym adonisem wśród samych bab ani seksbombą wśród samych facetów. A ta baba nie tylko wciska noc w nieswoje sprawy a jeszcze rozgaduje czyjeś prywatne sprawy.

Na to,ze praktycznie obgadalam ja przed inna przyjaciolka, I ty uważasz, że to jej dało prawo zrobic to co zrobiła? jesteś IDEALNĄ OFIARĄ dla każdego kto bedzie ci miał ochote dac w pysk (przepraszam) skoro tak myslisz... tyle z mojej strony jesli nie powiedziałas nic co by mijało się z prawda i nie zdradziłaś jej tajemnic - wybacz, ale taka reakcja swiadczy, że pani powinna leczyć sie psychiatrycznie i to w trybie pilnym

Gość olka1985
To straci prace bo to jest karalne . Ale moje ost logowanie bylo wiele miesiecy temu, sprawa rypnela sie pozniej, ale zanim sie kapnelam... Podsluchiwala mnie tak dlugo:(

Gość olka1985
tzn co, robbie donos na policje i ona wchodzi jej na chate rekwirowac kompa?

bo jest zwykłą małą ludzka ciekawską wszą... naucz się nazywać rzeczy po imieniu, bedzie ci w zyciu łatwiej

Gość mądralla
masz tu i zobacz sobie jeszcze co to jest naruszenie dóbr osobistych, w googlach o tym pełno http://pl.wikipedia.org/wiki/Dobra_osobiste Nikt nie ma prawa włazić Ci w życie z buciorami, i rozpowiadać tego co przeczytał (nielegalnie w dodatku) w Twoich listach. Ta baba ma szczęście, że nie dostała po gębie, bo nie każdy jest taki pokojowy jak Ty.

Gość mądralla
szanowana nauczycielka z dwoch wiejskich szkol. Ma nieskazitelna opinie w srodowisku. często takie wszy z małych środowisk tak dbają o opinię i są nieskazitelne. Ona się zwyczajnie czuje bezkarna. Postaraj się udowodnić, że to ona wysłała te wiadomości z Twoich kont i to bez Twojej zgody. Bo to z jakiego kompa one wyszły udowodnić można bez problemu. Nie odpuszczaj, bo to ją zachęci tylko do robienia z Ciebie ofiary.