Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poszlibyście?

mój mąż dostał zaproszenie ale beze mnie!

Polecane posty

Gość poszlibyście?

przyjechała jego kuzynka, dawno nie widziana, on właściwie zapomniał o jej istnieniu nawet (mój mąż) no i przyjechali nas prosić na wesele, gadali do nas, wszystko tak, że mamy przyjechać razem i z naszym dzieckiem ale na zaproszeniu było tylko, że zapraszają pana XXXX i nic więcej, dziwne takie troche nie? to już mogli napisać z osobą towarzyszącą czy jakoś tak.

Gość saguarroooo
dzwine bardzo moze nie wiedzieli ze kuzyn sie ozenil i jest dzieicaty, w koncu wy tez zapomnieliscie o jej istnieniu

Gość poszlibyście?
tak tak, ja nie oceniam ich, nie wiem co oni wiedzieli o nim aczkolwiek jak już kogoś chce zaprosić na swój własny ślub to może należy troszkę się zaangażować i dowiedzieć czy owa osoba ma kogoś, tym bardziej, że mój mąż a jej kuzyn ma 33 lata to chyba może być prawdopodobne, że kogoś ma :) ale w sumie mnie to bawi, ale poszlibyście na to wesele?

Gość to nie dziwne skoro
dawno sie nie widzieli, nic o sobie nie wiedzieli, zaproszenia juz gotowe mieli. Moze obcej osoby towarzyszacej by nie chcieli. A Ciebie jako zone oczywiscie zaprosili ;)

Gość to nie dziwne skoro
ale ustnie zaprosila wszystkich - wiec ok ;) Fakt faktem - mogla wykazac wieksze zaangazowanie w sprawdzeniu czy dawno nie widziany kuzyn przypadkiem sie w miezyczasie nie hajtnal ale byc moze umknelo im :P

Gość ślub we wrześniu 2014!!!!!
dodam, że mieszkają w odległości ok. 20 km od siebie :D mąż potem mi powiedział, że ostatnio się z nią widział ok. 15 lat temu conajmniej.

Gość asdcasd
ale dorosłego człowieka zaprasza sie na wesele z osobą towarzyszącą, więc jak dla mnie trochę nie tak

Gość fdfd
nie przejmuj sie :) co innego jakby przyszli i powiedzieli ze zapraszaja tylko meza. nie wiedzieli ze ma zone, a przed slubem wiadomo, tyle tego zalatwiania ze moze nie pomysleli albo nie mieli juz sily zeby sie dowiedziec czy ma zone :) a skoro zaprosili Cie ustnie i dziecko tez to nie rob problemu, idz na to wesele :)

Gość fdfd
no zaprasza sie z towarzyszaca osoba ale moze maja malo pieniedzy na slub i zapraszaja bez, a wiadomo ze zone zaprosic trzeba :) ja bym sie tym nie przejmowala :)

Nie przeżywaj, przecież zaprosili was wszystkich osobiście, więc sprawa jest jasna. Pewnie nie wiedzieli że kuzyn ma juz rodzinę skoro nie maja wcale kontaktu.

Gość stara mężatka
Powinnaś iść,osobiście zaprosili Was razem a to już coś znaczy

Kuzynka męża nie ma klasy,albo jest mało inteligentna.Ciocia mojego chłopaka zapraszając mnie na ślub wymieniła mnie z imienia i nazwiska.Także jak się chce to można.Jeżeli kuzynki nie stac na dwie osoby to nie powinna nikogo zapraszac.Ja bym nie poszła.

Gość jaki ty masz w koncu nick
poszlibyscie? czy slub wrzesien 2014?? masz meza czy planujesz dopiero miec?

Pomijam dziwną sytuację z zaproszeniem. Nie poszłabym ze względu na brak relacji z tymi osobami. Również mam kuzyna, z którym spędziłam część dzieciństwa, ale potem nasze drogi się rozeszły i jest w zasadzie jak obcy człowiek.Wiem, że w przyszłym roku planuje wesele (i chce nas zaprosić), ale już wiem, że nie mam zamiaru w nim uczestniczyć. Jeżeli z kimś nie utrzymujemy kontaktu to zaproszenie (moim zdaniem) jest na zasadzie "bo wypada", czego nie znoszę.

Gość poszlibyście?
no my oczywiście zgodziliśmy się i pójdziemy, na ślub nas zaprosili na 2 miesiące przed więc czasu nie dużo tym bardziej, że się nie spodziewaliśmy :) nie wiem dlaczego oni zapraszają całą rodzinę nawet jak nie utrzymują kontaktu przez kilkanaście lat ale narzeczeni wydali mi się bardzo sympatycznymi ludźmi

Gość glupota ludzka nie zna granic
Co za durna nieprzemyślana prowokacja:o tak samo by wzbudzić sensacje założyłaś temat, że slubujesz w 2014. Dobrze wiedzialas jaka reakcje to wywola. Jak sie zaklada dwa tematy rownolegle i obydwa sa sciema to chociaz zadbaj o zmiane nicku. :o