Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytająccccccccca

co sądzicie o tej sukni ślubnej?????

Polecane posty

Gość z emocji,z traumy,z silnego
niebrzydka, ale ja bym wybrała bardziej strojną. taką z klasą,zeby oczu nie mozna było oderwać--jak szaleć to na całego. twoją z linku oceniam na 7 w skali 0-10

Gość Aga agagagaga
suszonaroza nie dało się jakiegoś wcześniejszego terminu? przecież to jakaś masakra

Gość pytająccccccccca
heh nie widziałam w salonie, po prostu przeglądam i ta wpadła mi w oko...nie wiem też jaka cena:) jeśli macie na oku jakieś inne też fajne lub fajniejsze Waszym zdaniem to będę wdzięczna za linka :)

Gość ';lkjhg;lkhygtf
suknia ladna, ale te kwiaty przy biodrach brzydkie.

Autorko - suknia bardzo ładna, delikatna, elegancka. Nie podobają mi się tylko te kwiaty na biodrze, pozbyłabym się ich. --->sz Lubię prostotę o skromność, ale ta suknia z linku przypomina mi piżamę.

Gość pytająccccccccca
kurcze szz Twoja jest też piękna, owszem prosta, ale ma w sobie to coś...wow, nie widziałam jeszcze takiej, śliczne te rękawki...kupiłaś ją już? jaka jest jej cena? tak pytam z ciekawości

Gość pytająccccccccca
hm mi się ona podoba właśnie przez te kwiaty, bez nich wyglądałaby trochę jak cała masa innych.....ewentualnie kwiaty mogłyby być inne...ale podoba mi się właśnie przez taki element niesymetryczności

Gość male ciche
mi sie tez bardzo podoba ta z drugiego linku, sliczna, tylko nieco drogawa, ok 3tys funtow to ok 15tys zlotych...

szz ---> sliczna ta twoja suknia!!! po prostu nie moge od niej oczu oderwac... skromna a zarazem wyrafinowana i elegancka bomba po prostu!

Gość wedle mnie.......;))
mnie sie podoba :) piekna

Gość pipi123
pytającccccccccca - sukienka śliczna!! Jeśli ci sie podoba to kup :) ja wybrała bym bardziej beze ale jeśli masz figurę tej modelki to jak najbardziej :

Gość mi sięęę podobaaa
dla mnie śliczna, jak dobrze na tobie lezy to kupuj.

aaaaaaaaa jest piękna!!! pryzmierzałam ją i się nad nią zastanawiałam. Jeśli pasuje do Twojej sylwetki (a pewnie pasuje, bo ją rozważasz) tu kupuj, naprawdę. jest super, lekka i z ładnego materiału :)

aaaaaaaaa jest piękna!!! pryzmierzałam ją i się nad nią zastanawiałam. Jeśli pasuje do Twojej sylwetki (a pewnie pasuje, bo ją rozważasz) tu kupuj, naprawdę. jest super, lekka i z ładnego materiału :)