Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sidewalker

Imprezowicz potrzebuje pomocy

Polecane posty

Gość Sidewalker

Siema, ogólnie to nieogarniam imprez gdzie ludzie mają się przebrać za coś/kogoś... Dla mnie dobra impreza to 'suit up' i jest legendary :D Ale niestety czego nie robi się dla imprezy na której wymieszane są dziewczyny, alkohol, trawa i seks ? :D Muszę się za coś/kogoś przebrać... Mam 2 dni ( impreza w piątek ) a nie mam jakichś wybrednych ciuchów i pewnie odwiedzę szmateks... Mój problem to : Za kogo/co mogę się przebrać ? Nie mam zielonego pojęcia - mam 21 lat a ostatnio przebierałem się w przedszkolu ( raczej mama mnie przebierała ) ... POMOCY !!! True story!

Gość moze za wampira
wysmarujesz sie na bialo (daja w sklepie razem ze szczeka taka paste specjalna), wsadzisz zeby. Biala koszul, zachlapana krwia (keczup zmieszany z sokiem buraczanym i tyle :P

Gość szz
Może za boksera ? założysz szlafrok, spodenki, adidasy a rękawice pożycz od kumpli lub z jakies siłowni.

Gość a kysz maszkaro!!!
ha ha ha! nie przebieraj sie bo pewnie znajomi chca cie wkrecic :) wszyscy mowia ze sie przebiora a wyjdzie na to ze bedziesz dla nich niezla rozrywka po tej trawie :D:D a tak na powaznie: za amerykanskiego alfonsa sie przebierz. Z lat 70-ch :D

Gość przystojniake222
ze znajomymi też robimy takie imprezy, ostatnio przebrałem sie za Josepha Ratzingera:classic_cool: ale miałem branie, każdą bzykałem moim pastorałem :classic_cool:

Gość Sidewalker
Spoko, w sumie ten bokser mi się spodobał :D Tylko przydałby się ten pas, poza tym kurcze nie mam klaty i postury boksera :D Jednak nie ... Co do wampira jestem we Lwowie i nie wiem gdzie znajdę zęby ;( Może ktoś ma jeszcze jakieś propozycje ?

Gość Sidewalker
odświeżam