Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziula25

okres sie spóżnia

Polecane posty

Gość dziula25

hey jestem trochę zdenerwowana a nie mam komu się zapytać z kim pogadać, spóźnia mi się okres 3 tygodnie, nie mam niby objawów ciąży ostatni stosunek w którym ewentóalnie mogła bym zajść w ciąże był 25.03 zrobiłam test 6 dni temu z tym że popołudniu i wyszedł negatywny jednak okresu nie ma, co prawda jestem zdenerwowana ostatnimi czasy i boli mnie po lewej stronie pod brzuszkiem nie wiem jutro się umawiam na wizytę do ginekologa ale pewnie będzie trzeba czekać czy miał ktoś podobny przypadek żeby mnie jakoś uspokoić albo doradzić

Gość 12Tableta123455d
Witaj Dziula To nie musi oznaczac ciaze, jezeli boli Cie podbrzusze to jest mozliwosc jakiegos zapalenia, nalezy niezwłocznie udac sie do lekarza. wiec przede wszystkim nie denerwuje sie tylko idz do lazienki , wez bardzo ciepla kapiel ( to przy spóźniającym sie okresie pomaga) i odpręż się a wszystko będzie dobrze )

Gość dziula25
chciałam tylko dodać że stosunek był z zabezpieczeniem i raczej wszystko zostało w gumce

Gość 12Tableta123455d
no to nie powinns byc a takie pytanie czy wytrysk nastapil w pochwie czy po wyciagnieciu ? niestety to jest bardzo istotne

Gość dziula25
no niestety w pochwie

Gość olalala21
Hej dziula:) Jestem w identycznej sytuacji, okres spóźnia mi się 2 tyg. Też zabezpieczamy się gumką więc ciąza odpada. W ogole w tym miesiącu czuje się inaczej. Zawsze bolały mnie przed okresem około tydzien piersi, a teraz nic a nic. Chyba coś się z hormonami porobiło. Daj znac co powie Ci lekarz. Ja pojde dopiero w przyszłym tyg.

Zawsze tak jest podczas "strachu". strach wyzwala w organizmie kobiety witaminę zatorów. Blokuje ona wszystkie normalne objawy najnormalniejszych ludzkich wypełnień wobec biologii. Podobnie jest z urojoną ciążą. Spacer do ginekologa - rada dnia. Albo lepiej być mądrzejszym od natury i mniemać, że to pomyłka Pana Boga, lub jego złośliwość ;)

Gość dziula25
hey ;D

Gość dziula25
A mianowicie w końcu dostałam okres po 26 dniach ;D ( tyle mi się spóźniał) byłam też na wizycie u ginekologa ponieważ okres był inny niż zawsze mianowicie mało obfity ;D okazało się że mam stan zapalny i mam przepisane tabletki ;D więc wszystko jej pod kontrolą ;D dziękuje za wsparcie ! xd