Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zainteresssowana

MIRENA

Polecane posty

Gość zainteresssowana

Mam kilka pytań dotyczących mireny- jutro jadę do mojego gin i muszę dać mu odpowiedź czy zakładamy czy nie. - czy po wyciągnięciu wkładki można bez problemu zajść w ciążę? - jakie sa minusy wkładki? i czy któraś z Was spotkała się z wypadnięciem wkładki? dodam, że mam już jedno dziecko (urodzone przez cc) i chciałabym się zabezpieczyć na kilka następnych lat bo nie planujemy z mężem (jak narazie) rodzeństwa dla syna :)

Gość Renia 76
Czesc ! Mam zalozona juz druga Mirene . Jedynym minusem tej wkladki jest jej cena . Poza tym nie mam zadnych delegliwosci . Okres zredukowal sie mi do malych plamien . Zakladam w prywatnym gabinecie , zaplacilam 1100 zl . Jest to pewny srodek a do tego jak sie popatrzy to i tani . Nie trzeba tez pamietac o braniu pigulek czy tez o regularnosci . Badania kontrolne robie raz na pol roku . Nie umeim odpowiedziec czy po wkladce tego typu mozna zajsc w ciaze , nie probowalam , wkladke zmienilam na jednej wizycie po usunieciu pierwszej . Czy wypadaja ? Trzeba konktrolowac polozenie nitek oraz robic USG na wizycie kontrolnej . Pozdrawiam .