Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IzaMka

Sex po pijaku

Polecane posty

Gość IzaMka

Czy mielliscie w zyciu przypadek miec sex po pijaku z laska badz facetem z ktorym na trzezwo byscie tego nie zrobili?

Gość IzaMka
Dodam ze ja moge z kazdym i wszystko jak jestem po paru piwkach z 2-ma panami tez:P

Gość onawi
przyslowie sie sprawdzilo: pij,pij bedziesz latwiejsza a tak na serio to tez tak mialam i chyba wiekszosc kobiet tez,na trzewzwo bym patykiem nie ruszyla a po pijaku to hulaj dusza

Gość r0bert
Ja kiedys z jedna tak sie dobrze bawilem ze po piwie ja szczalem a ona spijala moje przerobione piwko. Miala light mniej %%% super bylo

Potrafię się tak upić, że rano jak się budzę bez majtek to nie pamiętam kto mnie roochał :(

Gość laura mam na imie
ja tam lubie dobrze byc zerznieta i nie obchodzi mnie czy ladny czy brzydki itak mnie wali od tylu niemusze sie upijac

Mi alkohol pomaga się wyluzować. Np. na trzeźwo nigdy bym nie zrobiła głębokiego gardła :P

Gość IzaMka
kiedyś w garażu wypiłam z moim chłopakiem kilka piw, później przyszli jego kumple i przynieśli więcej piwa. Rano obudziłam się bez majteczek, cała ofajtana spermą no i odbytnica mnie trochę bolała:O

Też miałam takie przygody w młodości. Teraz już deczko spoważniałam i balety nie częściej niż raz w miesiącu :)

Gość moralniak
ja kiedys poszedlem z kumplem i jego panna do ich znajomej pilismy samogon skonczyl sie to znalazla whiski to tak sie nawalilem ze poszedlem poscic hafta w toalecie i polozylem sie na lozku i zasnolem kumpel poszedl z panna do innego pokoju a ta panna polozyla sie do mnie chciala sie calowac a ja ze nie ze ide spac to zanurkowala do mego penisa i zaczela obciagac a mi bylo wszystko jedno chociaz nawet przyjemne bylo pozniej zaczela bawic sie cyckami a miala big cyc i robila mi hiszpana wtedy mi stana mega i usiadla na mnie jeczy a tu kumpel z panna wchodza i w smiech a ona ich wygonila i dalej jezdzi ja juz otrzezwialem troche to powiedzialem zeby zeby zeszla ustawilem ja na pieska wziolem od tylu ona dostala polozyla sie na plecy zgiela i rozlozyla nozki ruchalem ja tak jakis czas i dostalem dopiero jak wpatrzylem sie w jej latajace na wszystkie strooy balony wyjolem dokonczylem reka i zalalem jej brzuch bialkiem jak lezalem to jeszcze oblizala mi ii wyssala wszystko zasnolem obudzilem sie z moralniakiem obudzilem znajomych i pojechalem do domu i zalowalem tego . chcialbym zeby moja robila takie rzeczy jak tamta.

Gość pierde lele
Faktycznie trochę patologią to zajeżdża. Ja lubie po alkoholu ale tylko z moim mężem. tedy jestem bardziej wyluzowana, mogę świntuszyć, uprawić anal i co tam nam jescze do głowy przyjdzie. A i zawsze to jest istny maraton przez parę godzin... super

Gość panna michotka
moralniak, i panna nade mna- ja nie wiem co ma upijanie do tego, ja na trzeźwo robie zmoim Menem wszytsko i troche więcej niż piszecie..

Gość moralniak
panna michotka- co takiego?

Gość panna michotka
nawet dotykam ustami jego prącie

Gość panna michotka
raz nawet piłam jego siki

Gość panna michotka
Panna michotka widzę że ostra z ciebie zawodniczka. gratuluje. To nie jest tak że tylko po drinku pozwalam sobie na francuza czy anal ale po prostu wtedy jestem bardziej namiętna

Gość delikatny i wrażliwy
Nie lubię po pijaku bo się brzydzę... Wolę być przed tym pijakiem, a on dokończy po mnie ;):D

Gość panna michotka
weźcie się już nie podszywajcie :) Moja wypowiedź była tylko jedna- ta pierwsza.. ale tak, ostra ze mnie zawodniczka :P a co do tych sików, o czym mój podszyw pisał, to nie piłam co prawda, ale sikał na mnie i kręci mnie to, każdy rodzaj dominacji, mnie kręci. No w granicach tj. krew, igły etc nie wchodzą w rachubę.

Gość fajnyy
wyrznal bym cie duzym kutasem w dupke...

Gość panna michotka
:P Chciałbyś ;)

Gość fajnyy
bardzo...

Gość IzaMka
Ja lubie duze i grube czuc w pupie Jak pilam z chlopakiem to on mi wsadzil butelke w jedna dziure szyjka do srodka a w druga tradycyjnie mnie walil grubasem kutasem

Gość daskjdhkjsa
Stanowczo odradzam sex po pijaku!!!!!!!!!!

Gość do_daskjdhkjsa
a co zle doswiadzczenia masz? podziel sie z nami?!

Gość Ile tylko sie da
Ja jestem jeszcze dziewica. Nie uprawialam seksu ale bym chcjala chociaz sie boje ,tak naprawde sama nie wiem czego. Prubowalam po wypiciu 3,4 itp. piw ale to nic nie daje. Jak jestesmy razem calujemy sie moj facet caluje mnie wszedzie, po szyji najbardziej,ale po sutkach tez, zchodzi coraz to nizej, po pewnym czasie zdejmuje mi bluzke, stanik, spodnie i nadal mnie caluje .potem zdejmuje swoja bluzke i do tej pory jest ok,czuje ogromne podniecenie. Natomiast kiedy kleczy nademna i rozpina pasek od swoich spodni,zdejmuje je i zaczyna sciagac dalej cos sie we mnie lamie. Poprostu nie moge jak jego ku*as jest juz blisko mojej c*pki odpycham go calego. On rozumie,stara mnie jeszcye bardziej rozpalic mowi ze jak bedzie bolalo to skonczy ale ja mimo to boje sie. Prosze napiszcie jak ja mam przelamac ten strach, i czy naprawde mam sie czego bac. Do tego dodam ze on ma duzego penisa i czesto mu staje -moze to mnie odstarasza? Sama nie wiem.

Gość gerar
Ja wolalem zawsze pamietac hihi

Gość Gruby_Luk
Ja pamiętam kiedyś imprezkę, szybko poległem i może lepiej że nic nie pamiętam. Tylko na drugi dzień dupa mnie bolała.