Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magnolija

Nokia Lumia 710 PROBLEM

Polecane posty

Gość Magnolija

Witam. Mam dwa problemy z tym telefonem. Jeden jest taki że nie moge nic wysłac ani otrzymac od nikogo przez bluetooth. Drugi to taki że w tym programie zune nie moge zgrac zdjęc z telefonu na komputer jak to zrobic. Prosze o nie komentowanie że jest to beznadziejny telefon itd. pytam sie tylko o te dwie rzeczy.

Gość lkjhfdsa
A co sie dzieje że nie możesz ?

Gość Magnolija
No bloethooth wogole nie działa nie ma opcji żeby wysłac np zdjecie. a w tym zune tez nie moge zgrac zdjec na kompa

Gość lkjhfdsa
bluetooth musi działać. Nie ma opcji zeby nie działał. Musisz powiązać urządzenia i wpisać hasło.

Gość niestety nie przemyslalas
zakupu:P Telefon na systemie windows phone 7.5 nie ma mozliwosci wysylania plików przez bluetootha. Słuzy jedynie do podłaczenia słuchawek bezprzewodowych

Gość ssh
czy ma ktoś ten telefon i czy z tym bluet jest prawdą bo ja mam ten telefon i po potwierdzeniu hasła na mojej lumii pisze że nie obsługuje i doczytałam w necie że to może być problem technologii bluetooth w lummi i w telefonie innego producenta zastanawiam się też czynokia ta ma zbliżeniowe przesyłanie danych proszę o pomoc

Gość ssh
mała poprawka ja mam 610