Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezdomnaiiibezrobotnaiiiiixxxx

i czemu mnie scieliscie?

Polecane posty

Wiecie jak życzę tym jebanym w łeb babom na poczcie? Zeby je szatan ZYWCEM DO PIEKŁA PORWAŁ jak tej paczki mi nie dadzą. NAPRAWDE!!! Bo czego można życzyć TAKIM ZERKOM. Jak uważacie? potępienia wiecznego i tyle :( To nie są żarty!!! Gdzie moja paczka!!!! :( Mój kręgosłup płacze ze mną, a także cały umysł. GDZIE MOJA PACZKA!!! 😡😡😡 :( :( :( :( ZYCIE TO JEDEN SMUTEK!!! Musicie to przyznac :(((

Gość alejajaja
a co mialobyc w tej paczce ze tak ci na niej zalezy??

I wiecie nawet jak mi ja dadza to sie wcale nie zdziwię a wy sie tez nie zdziwcie jak sie powieszą jak się wyprowadzę z domu bo sie od razu wyprowadze. Taka jestem. Musze mieć SWOJE MIESZKANIE, a tu? Wszystkim zawadzam, nie mam pracy, NAWET SZANS. Ale nie tylko o to mi chodzi - ten dom jest zły. ZŁY DOM to jest. Takie coś. Nie chcę tu być. Nigdy nie chciałam. To miałam ciągnac do miasta. Ale jak? Ja byłam oddana na Adolfa. A co to znaczy? CO ZNACZY ADOLF? Wy tego nie rozumiecie. I byłam wilkiem. Do lasu mogłam iść mieszkac. Jeszcze po Analizie. Nie było na mnie żadnych szans. Na moje NORMALNE życie. Brygidki ukradły mi figury. JAK MOGŁY STARE KURWY? JAK MOGŁY DUPODAJE? No ale stało się. I co dalej? JEDNA TRAGEDIA DALSZA!!! i tyle :(

Brygidki to DURNE DUPODAJE. Bo jak się je spławia. DD - DURNE DUPODAJE. I ich nie ma. Tyle :( No a co dalej? Bezmyślne to za mało. WREDNE - czy one są wredne? ONe po prostu są DURNE i tyle :(

Gdzie paczka mojej matki??? GDZIE ONA??? 😡😡😡😡 cdn.

Gość dfhgsh
kiedy tepa owieczko przestaniesz wklejac te teksty? :D

Musze konczyc. Zapomnialam ze za chwile wpada moj ojczym. Mam pewna infekcje pochwy,a on w trosce o moje zdrowie powiedzial ze to zbada. Kazal dobrze nasmarowac sie oliwa w okolicach odbytu. Jak myslicie,to zadziala? Nie wiem czemu ale troszke zrobilo mi sie cieplo na mysl ze ojcowskie paluszki beda dotykac moja piczke.