Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cvvccvxcvxcvx

Wczoraj robiłam sobie wosk w okolicach intymnych

Polecane posty

Gość cvvccvxcvxcvx

Dzisiaj kończę, bo wczoraj usunęłam woskiem prawie całość na wzgórku łonowym. Jest w miarę gładko, ale zostały mi czerwone kropki, czy one zejdą? I czuję jakby zostały jakieś włosy, ale nie widac ich gołym okiem... Boję się zrobić wosk na wargach sromowych :( :D

kropki zejda, to normalne ale niemozliwe, ze czujesz wloski, wosk wylapuje dokladnie nawet te drobne, dziwne to troche.

Gość mn bhjklm,.
e tam wloski tez moga zostac niewyrwane tylko urwane. ja sie boje tam zuywac wosku czy depilatora, potem wlosy wrastaja i to wygalda jeszcze gorzej niz po goleniu

ja mam tak, ze po wosku mam idealnie gladkie, po depilatorze cos tam zostaje ale nie osmielilam sie jeszcze depilowac bikini tylko nogi. wrastanie to koszmar :(

Gość grisselda
nie kombinuj ze świeczką , weź gromnicę

Gość mn bhjklm,.
wlasnie ja penseta probowalam ................wrastaja jak cholera:(

Gość danp
Lutlampa jest niezla.

Jeśli faktycznie to włoski, to usuń je pensetą. Ale takie uczucie możesz mieć także przez podrażnioną skórę. Nakremuj skórę czymś delikatnym i nawilżającym. Codziennie nawilżaj i co kilka dni peelinguj, żeby nic nie wrastało. Wargi sromowe? Nie polecam, żebyś sama się depilowała. Sobie jest okropnie trudno to zrobić, bo z jednej strony wiesz, że musisz szybko i sprawnie, a z drugiej hamuje Cię ten ból. Jak źle pociągniesz, to narobisz sobie krwiaków. Kropki zejdą, spokojnie, to normalne. Po plastrach z drogerii podrażnienie zwykle utrzymuje się dłużej.

Gość gffgdggfdgfd
Czyli wargi lepiej ciachnąć maszynką? Kurczę, od tego depilowania ciągle mam jakieś infekcje... :(