Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ludzie to wredne sukinkoty!!!!

jak tak można?! ludziom sie juz cos popieprzylo w glowie!!

Polecane posty

Słuchajcie tego: z moim facetem jestem ponad rok, ale od zawsze była krytyka ze strony ludzi w naszym kierunku. Kiedyś owszem prowadził można powiedzieć "bandycki" tryb życia, tzn ustawki itd. Ale przeszło wszystko odkąd związał się ze mną na poważnie, ludzie zauważyli jego zmianę ale ciągle słyszałam docinki że taka dobra dziewczyna z takiego dobrego domu z takim człowiekiem, że sobie życie marnuje, że mnie zniszczy itd. Ogólnie baaardzo przykrych rzeczy się nasłyszałam ale to nic w porównaniu z ostatnim: Właśnie się dowiedziałam od ludzi że moja mama nie chce takiego zięcia, że mam sobie znaleźć bogatego gościa który ma mnie utrzymać i pomoc nam wybudować nowy dom. Myślałam że pierdolne.. juz po prostu nie mam sił, mój facet też już załamany, jego mama mowi że w takiej sytuacji ma odpuścić jeśli liczą się takie pieniądze a ją już wymiękam po prostu. Wczoraj jeszcze słyszałam że jestem w ciąży ale teraz to już przesada.. Mam 18 lat. Pozdrawiam

Bez sensu sie tak przejmować tym co gadaja ludzie, wez sie przeprowac czy cos jak tam ci to przeszkadza

Gość kluy
mama ma racje a ty jesteś głupią siksą 🖐️

Kluy to czyje szczęście się liczy? Ja nie będę szczęśliwa z bogatym gościem. Kocham mojego faceta i zamierzam z nim spędzić resztę życia. Nikt jednak nie potrafi tego zaakceptować, nawet rodzina

Gość kluy
bedziesz z nim klepać biedę, a w biedzie miłostki bardzo szybko sie kończą albo wsadzą go do paki kiedyś i zostaniesz sama, albo co gorsza z dzieckiem mama wie co mówi

Sorry klepać biede?! On nie jest idiotą, potrafi coś ogarnąć, spokojnie sobie poradzimy, w życiu nie chodzi o to żeby się bujać maserati tylko żeby mieć w kimś oparcie. Na niego wiem że mogę liczyć. A jak rodzinka szuka łosia na kasę to nie moim kosztem. Wszyscy mądrzy a jak przyjdzie co do czego to mają Cię w dupie

Żadne zerwij, mam zerwać bo nie zarabia 20tys miesięcznie? Widzę że same pustaki na kafe:(

Każdy lubi co innego. Ja lubie swoje życie z nim, więc ludzie niech poluzuja gatki i przestaną cisnąć na mnie

Gość kluy
a kto bierze udział w ustawkach? tylko przygłupy i margines społeczny co to za rozrywka w ogóle??:o

To już przeszłość. Poza tym nie masz pojęcia o jego świecie, nie wiesz przez co przeszedł i dlaczego znalazł się w takim miejscu. To jest w ludziach najlepsze: nie mają pojęcia o pewnych rzeczach ale do krytyki są pierwsi.. oto polska właśnie. DZiękuje, wiara w ludzi stracona dokumentnie.

Gość kluy
młoda jesteś i głupia, łykasz każdą ścieme jaką ci koleś wciśnie, bierze na litość itp. ale kiedyś przyjdzie otrzeźwienie;)

Rozumiem że Ty wiesz lepiej co jest grane. Dobrze, zwracam honor ;]