Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość M a R i N a

Jak go zdobyc?

Polecane posty

Gość M a R i N a

Czesc. W pracy mam fajnego kolege, z ktorym bardzo dobrze sie dogaduje, z tego samego sie smiejemy, mamy podobne podejscie do zycia. Ostatnio, na wyjezdzie sluzbowym, chcialam sie dowiedziec w jakich kobietach gustuje. Zazartowalam, ze faceci lubia blondynki, o slowianskiej urodzie (sama jestem blondynka). Zgasil mnie momentalnie, bo odp. ze w takim razie jest inny, gdyz gustuje w brunetkach z dlugimi wlosami i zielonymi oczami. Pozniej chcialam go wyciagnac na piwo, ale grzecznie odmowil - ponoc mial juz plany na wieczor. Za kilka dni zaczal ze mna flirtowac, nawet przytulac sie, ale po jakims czasie znow ochlodzil relacje. Nie potrafie go rozgryzc. Wczoraj zazartowal, ze napilby sie piwa, ale nie ma z kim. Spojrzal na mnie, ale nie podjelam wyzwania. Chcialam sie na nim odegrac za tamten raz. I chyba przedobrzylam, bo on teraz jeszcze bardziej zaczal mnie olewac. Gdy do niego podchodze w pracy, zagaduje go, on jest zamyslony, albo mowi ze ma cos pilnego do zrobienia i zebym przyszla pozniej. Jak zdobyc takiego faceta? Podoba mi sie strasznie, ale nie potrafie sie bardziej otworzyc przed nim i jakos w jego towarzystwie gadam glupoty, albo wbrew sobie odpycham go od siebie. Pomozcie.

Gość Panlalalanina
a może on kogoś ma??

Gość M a R i N a
Nie ma na pewno. Jakis czas temu rozstal sie ze swoja dziewczyna.

Gość Szakuł
sorry ale juz spalilas :D

Gość M a R i N a
Tzn., co spalilam?

Gość Panlalalanina
a moze to nie jest takie definitywne rozwiązanie albo nie szuka nic na poważnie.

Gość M a R i N a
Sama nie wiem, dziwnie sie teraz zachowuje w stosunku do mnie.

Gość Szakuł
chcialas sie odegrac na nim za tamten raz tak tu juz spalilas moglas przyjac zaproszenie na piwo lllll moja rada czekaj i nic nie rób za duzo czas pokaze co dalej

Gość M a R i N a
Tylko to czekanie moze mnie wykonczyc. On jest typem faceta strasznie tajemniczym, ktorego ciezko przeswietlic.

Gość Panlalalanina
jasne,bardziej otwarta to facet pomyśli że to desperatka albo że sama pcha sie mu do wyra,a za tydzień M a R i N a napisze posta jak to facet ją wykorzystal i teraz się nie odzywa.

Gość hehe :D
gdzie się żyje i pracuje, tam się członkiem nie wojuje!

Gość M a R i N a
Dobra, dzieki za odzew. Ech, czemu relacje damsko-meskie sa takie skomplikowane?

Gość Panlalalanina
gdzie się żyje i pracuje, tam się członkiem nie wojuje! - to jest mądrość życiowa i trzeba się tego trzymać.

Panlalalanina ja mowie o wlasnych odczuciach. Nie kazda dziewczyna ktora wyraza swoje uczucia, a tym bardziej tylko gdzies zaprasza jest uznawana za desperatke. Autorka moze nie wykonac zadnego ruchu, a facet za 2 tygodnie bedzie juz z kim innym.

Gość daj sobie spokoj,,,,,,,,,,,,,
koles liczy na darmowe bzykanko. jestes jedna z wielu. po prostu chce zapelnic pustke emocjonalna po rozstaniu z dziewczyna.