Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość placzkaaaa

Czy ja jestem normalna?? ;(((

Polecane posty

Gość placzkaaaa

Nie wiem co sie ze mną dzieje, zawsze jak oglądam jakiś film,program i jest jakaś nawet mało wzruszająca scena to zaraz mam łzy w oczach...nawet jak jest jakaś komedia i sie kończy to płacze na napisach końcowych. Nie wiem dlaczego tak mam i jak sobie z tym radzić bo to troche głupie, ostatnio oglądałam ten nowy beznadziejny program surowi rodzice i jak ci nastolatkowie odczytywali list od rodzica to zaraz plakalam, to chore...albo jak w jakims programie np must be the music ktos sie dostal do finalu i sie wzruszyl to ja tak samo, masakra jakaś :O

Gość Ja mam to samo hehehe
Tak mi po ciąży zostało.Ale jestem lepsza-jak oglądam z małym bajki to też potrafi mi łezka polecieć hehe.

Gość placzkaaaa
Przeważnie tylko przed telewizorem bo przy kimś sie kontroluje ale jak oglądam tv i ktoś siedzi obok to przy tej osobie też mi sie to zdarza i robie wszystko żeby tylko nie płakać bo mi poprostu wstyd

Gość przystojniake222
lubie takie dziewczyny😘

Gość też tak, mam czasem
np teraz mialam lzy w oczach jak dostał sie Bartosz do You can dance :)

Gość nasturcja lis
ja nigdy na takich programach nie placze,ale jak bartosz sie dostal do finalu ycd to miałam łzy w oczach:)

Gość ja tez tak miewam
bo jestem troche nadwrazliwa, obrazy mocno przemawiaja do moich emocji. nie am sei czego wstydzic.

Gość placzkaaaa
no tak ale to bywa denerwujace zwlaszcza gdy sie nie jest samemu, czasami czuje sie jak jakas wariatka :O ycd tez wlasnie ogladalam ale o dziwo nie plakalam :D

Ja mam tak samo zawsze rycze.nawet jak ktos wygra duza kase np w jakims teleturnieju.a ostatnio nawet ryczalam na duszku kacper jak on sie zamienil w chlopca.latwo sie wzruszam ale nie przeszkadza mi to jak to ze latwo doprowadzic mnie do placzu np w klotni to rycze przy wszystkich=(

Gość abc 26 03
Też tak mam - płaczę nawet na bajkach dla dzieci... :)

Gość placzkaaaa
kurde a myslalam ze tylko ja tak mam, pocieszylyscie mnie :) co do klotni to mam tak samo albo z rozmowami na drazliwe dla mnie tematy, nie potrafie czasem powiedziec tego co bym chciala bo zaraz placze

Gość abc 26 03
Jest jeden plus - konceny farmaceutyczne nie zarobią na nas "wciskając" płyny do nawiląnia oka.Mamy naturalne nawiżenie :)

Gość ejejeje
tez tak mam ciagle wyje jak pojebana to chyba choroba psychiczna