Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedne dziecko w anglii

Płacze bo klepie biędę w anglii

Polecane posty

ciągle brakuje mi pieniędzy na życie,mieszkam w 10 osób w biednym szeregowcu i klepie przerażającą biedę do tego robie po 12 h dziennie. i gówno z tego mam takie są realia życia w anglii . i wszyscy się z nas śmieją w polscę że żyjemy tak biednie. nie przyjeżdzajcie tu zarobki są tu naprawdę niskie. ale zaniedługo zamierzamy wyjechać z anglii do Polski lub na Ukrainę bo chcemy żyć godnie, choć na ukrainie w hrywnach więcej zarobisz niż w polsce.

Gość borixon
a w jakim miescie mieszkalas

Gość biedne dziecko z anglii
Leicester tu jest masa biedy

Gość Whisper25
To bardzo dziwne, bo mieszkam od roku w Anglii i nie doswiadczylam czegos takiego...

Gość taararam
a może to dziecko oszukali ? zamiast do angli wyjechała na ukrainę , ale się nie zorientowała bo chief mówi po angielsku , wyjśc to nie ma kiedy i siedzą w tej biednej ukrainie i płaczą

Gość zdesperowana,domowa.żona
na ukrainie niema szeregowców. a w anglii są biedne domy,biedni ludzie,biedne życie. i wszystko jest biedne.

Gość Madameee
Jak sie pracuje za kilka funcikow na godzine to nie ma szalu;) Poszukaj lepszej pracy?

Gość placz bo klepiesz biede :D:D
Widac ze osoba ktora zlozyla ten glupi temat nie wie wiele o zyciu w uk. C co miszkaja w 10 osob na kupe,to przewaznie studenci,lub samotni ludzie..single. placa po 0f. na tydzien za pokoj z rachunkami..i maja cala wyplate dla siebie np. pracujac w glupim lidlu zarabia sobie tysiaka na reke ! no tak pracuje zdeczka dlugo..ale co ma lepszego do roboty? wiec taka biede klepie ci co mieszkaja na kupe w 10. to taki skromny przyklad z londynu. zapomnialam ze jeszcze rodzinie do polski wysylaja.. i nawet na wakacje sobie moga pozwolic ..a ukraine to mysle maja gleboko w dupie jak i samego autora.:D

Gość biedne dziecko z anglii.
1000 funtów to mało.

Gość hjmghhgj
tysiak dla osoby samotnej mieszkajacej na pokoju to mowisz malo?? opowiedz o swoich marzeniach..skoro realia tskie zle dla ciebie|:P|

Gość hjmghhgj
styczniowy..w uk nie jednym chandluja.pietruszka,kpoerkiem,trawa i biala maka....chyba nikomu to nie dziwne:D:D

bo 1000 funtów w anglii to jak 1000 złotych w polsce bo ceny są wyższe.

no a te babulinki dorabiają do emerytury bo ta w uk kiepska.

Gość edabrowsa1983
za 1000 funtów w uk masz: czynsz dobrego 2 bedroom flatu w miłej dzielnicy w manchester - 500 jedzenie na miesiąc: 200 council: 88 200 na rachunki i inne za 1000zł masz płacz i tyle

Ja babci z pietruszką w Anglii nie widziałem. W Polsce na ryneczku to babcie widziałem jak handlowały jajkami, mlekiem, masłem, warzywami. Jednak zastrzegam, że wiejskie masełko od babci z rynku czy jajka są bardzo dobre!

Gość Ganta
Siostra w Anglii ma własny dom, brat gospodarstwo, a druga siostra mieszkanie. Wniosek? Jesteś ofermą.

dziękuje ci bardzo za życie w biednym szeregowcu gdzie tylko grzyb na ścianach widać.w kraju wąskich uliczek i perspektyw.

ale jak sie wyjezdza z owej waskiej uliczki to sie wjezdza przynajmniej na szeroka autostrade ktora w uk ciagnie sie lacznie tysiacami mil i jest darmowa. polska jest dumna z 2 na krzyz 100km odcinkow autostrad za ktore placi sie do tego fortune..

Gość Zdesperowana Domowa Konkubina
co zadowolona jestes z siebie???? plujesz Polsce w twarz ale takie jak ty za kilka funtów zrobią wszystko. Ukraina ma tradycje to sam Polska. anglia nie ma nic, a ty żyjesz w szeregowcu razem z swoimi znajomymi z forum. pochwal sie jakie są obrzydliwe szeregowce w uk

Gość uauauaua
Lepiej się najpierw poorientuj z tą Ukrainą, ja mieszkałam z Ukrainkami przez kilka lat w akademikach, i tam jest bardzo kiepsko zarobić. Koleżanka w biurze pracowała przez 8 czy ileś miesięcy żeby sobie zarobić na telefon za (w przeliczeniu) jakieś 450 zł. Powodzenia na Ukrainie, tej biedzie z nędzą oraz inną kulturą. Tam kobieta ma trochę gorzej niż u nas (wiecie co mam na myśli) no chyba, że chcesz tam jechać z myślą, że będziesz usługiwać mężowi jak dzień długi i tyrać przy dzieciach...

ok w sumie a co mi tam... http://images.portalimages.com/large/tp/70570/1/ECIMAGE1/670696972.jpg to jest jeden z naszych domow w szeregowcu, ktore zreszta komus wynajmujemy :) sami mieszkamy w wiekszym, tak na oko 120 metrow, 3 sypialnie, duzy goscinny, jadalnia, garderoba, kuchnia, lazienka, schowek i utility room (pralnia), 2 hole i ogrod. sorry nie mialam zamiar sie chwalic ale sam prosiles :)