Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CZEKOLADOWY PIERNICZEK2345

mam 18 lat i jestem w ciąży...

Polecane posty

Moorland heheh ty czasem jak cos walniesz. Ile moich znajomych zapomnilo przy mnie tabletki i jakos nikt po 1 zapomnianej tabletce nie byl w ciazy no ale skoro jej sie to przytrafilo...

@zwiad Poczytaj może jaki jest średni wiek inicjacji seksualnej w PL. To nie jest retoryka, to fakty. W wieku 18 lat większość jest już PO. Nie lubisz mnie - TO NIE CZYTAJ. Nie atakuj mnie i nie zaczepiaj, Ja i tak będę pisał. I kompletnie nie masz pojecie PO CO pisze. Do zarywania lasek są lepsze miejsca. Po drugie jak ja mam zarywać laski jak nie podaję Emaila, skypa czy GG. Nie podaję nigdy kontaktu do siebie, więc jak ja je zarywam mistrzu psychoanalizy ...

Jak ktoś ma pecha to jest taka możliwość...poza tym zapomnieć można, ale ulotki się czyta - "jeżeli zapomnisz tabletki przez następny tydzień używaj dodatkowego zabezpieczenia".

Dlatego mowie skoro sie stalo to sie stalo teraz trzeba myslec o swojej i dziecka przyszlosci i zrobic to co najlepsze. Bo mozna...

No przynajmniej dziewczyna jest w niezłej sytuacji - facet nie uciekł, będzie miała pomoc i przynajmniej w teorii nie zamierza rozłożyć rąk. Życie oczywiście mocno ostudzi jej entuzjazm, ale póki co i tak jest chyba nieźle. Jedyne co od siebie mogę powiedzieć to to, że pomysł z ślubem jest poraniony i raczej nic dobrego nie wróży.

Gość zinnka
Fajnie, ze jestes w ciazy w wieku 18 lat. To nie jest osiagniecie z ksiegi rekordow, jestes bowiem fizycznie dojrzala do urodzenia dziecka. Pytanie tylko, czy jestes na nie przygotowana w sensie materialnym - czy masz mieszkanie, czy bedziesz w stanie utrzymac dziecko, czy ty i jego ojciec zapewnicie wszystko to, co dziecku zapewnic nalezy. Wiesz, pytam z ciekawosci. Bo takie mlode przyszle mamy sa zachwycine tym, ze beda mialy laleczke do zabawy, ale zapominaja, ze ta laleczka kosztuje. I zrzucaja bez zadnych skrupulow ciezar utrzymania dziecka na wlasnych rodzicow. A jak jest z tym u ciebie?

MORLAND pode mna mieszka polka , dziewczyna z klasy jej syna jej w wieku 15 lat w ciazy- to juz dopiero chujnia.

to ma swoje wady i zalety. wady każdy zna, a zaletą jest to, że jak skończy studia, to będzie miała już odchowanego 6-latka, który nie będzie wymagał przerywania pracy zawodowej.

kwestia tego jak te studia skończy i czy w ogóle bo jak wiadomo dzieci są różne ;) No, ale powiedzmy, że w mocno optymistycznej wersji masz rację - to jest jakaś zaleta.

Gość do durnej nox
NOX Ty tu jesteś największą szmatą. I gównem również. Pozdro.

Gość kakakatatajaa
uwazam Biest ma racje... nie wiem dlaczego uwazacie ze ona sie zeszmaciła.. skoro jest z facetem którego kocha.. niektórzy nie maja za grosz szacunku dla młodych matek.. bywaja przypadki kiedy młode laski wpadaja z jakims pierwszym lepszym.. wnioskując z opisu autorki ona tak nie zrobiła.. zanim zaczniecie oceniac ludzi pomyslcie..

Gość Anulkaaaaaaggg
A ja gratuluje dziewczynie. Niech się cieszy chwilą i życiem ze swoim partnerem i dzieckiem. Sama żałuje że już ze swoim byłym w tak młodym wieku nie postaraliśmy się o dziecko - wtedy wszystko ułożyłoby się zupełnie inaczej. W młodym wieku szybciej po porodzie zgubić nagromadzone kg, później jest gorzej i z chorobami mniejsze prawdopodobieństwo. Gratuluję i życzę szczęścia. A co najważniejsze zazdroszczę :) sama chciałabym tak mieć

Gość sabaka
A ja gratuluje autorce. Każddy przeżywa swoje zycie tak jak chce i inni nie powinni tego oceniać. Zycze powodzenia i duzo cierpliwości

Gość kakakatatajaa
sabaka-- ja cie chyba znam

Gość takjesttakaka
Te co krytykują, to zazdroszczą.

Gość Kalina550
Czytając te wpisy można stwierdzić że niektórzy wchodzą na te fora tylko po to żeby zjechać człowieka, jak wszystkim polakom nic Wam nie pasuje, jak w wieku 18 lat zaszła w ciążę to k..wa, gdyby usunęła to by była wyrodną matka...

ja mam 18 lat i niedlugo bede rodzić... rodzicom bałam sie powiedzieć , mój chłopak ma 20 lat i też sie bał powiedzieć swoim ale jego rodzice są starsi i to bedzie ich 5 wnuk.. ja mówiąc to płakałam... moja mama sie załamała ( wiadomo pierwsza reakcja ) mój tata przyjął to jako tako... w sumie myślałam ze z nim bedzie najgorzej a on pytał co chcemy zrobić... ja jak sie dowiedziałam to sie na prawde załamałam , chodze do technikum ide teraz do 3 klasy wiec zostaly mi jeszcze 2 lata, ale chce skonczyc szkole ... teraz wszystko sie poukładało... oczywiście nie brałam pod uwage to ze moge usunąć bo bym tego nigdy nie zrobiła.. cieszymy sie z naszego maleństwa , mój chłopak przytula sie do brzuszka i całuje.. moi rodzice sie cieszą że bedą dziadkami moja mama sie wszystkm chwali i mówi ze nam pomoże, jak tylko bedzie mogła... wiadomo ze 18 lat to nie jest wiek na to zeby mieć dziecko... ale cóż nie żałuje w ogóle... bedzie dobrze, trzeba tylko chcieć, pozdrawiam. :)

Gość milka189
witam, ja rowniez mam 18 lat, i wydaje mi sie ze jestem w ciazy. biore tabletki antykoncepcyjne (21 tabletek) i dzien po przyjeciu ostatniej tabletki kochalam sie z chlopakiem ale niestety mielismy mala wpadke i we mnie skonczyl. w czasie tej 7 dniowej przerwy powinnam dostac okresu, a dostalam tylko jakiegos brazowego plamienia ktore trwalo jeden dzien, biore te tabletki od 3 miesiecy i wczesniej w czasie tej 7 dniowej przerwy mialam zawsze normalny okres. Czy jest mozliwe, ze zaszlam w ciaze? dodam ze mam straszne zmiany nastroju, moglabym jesc slodycze kilogramami, ogolnie czuje sie strasznie zmeczona i czuje jakis dziwny niepokoj. Bylabym wdzieczna za odpowiedz :)

Gość gość
Milka no i co że w tobie skończył? Przecież po to się tabletki bierze :O

Gość gość
Jakos trudno mi uwierzyć ze zapomnialas jednej tebletki i zaszlas.oj dziewczyno nie klam.

Gość gość
macie kody z tymbarka? ja pilnie potrzebuję. piszcie na nr gg: 48310632

Gość gość
Jak widze w komentarzach od niby dorosłych ludzi słowo "szmacic" to smiac mi sie chce,bo chyba nie wiedzą co to znaczy. Rozumiem jezeli dziewczyna,by dawała na prawo i lewo róznym facetom i nie wiedziala do konca z kim ma dzieciaka,ale nie jak ma stalego partnera,bo to nie jest puszczalstwo. Moim zdaniem to super,ze ma faceta ktory sie cieszy,bo nie kazdy taki jest i nie kazdy taki musi byc jak piszecie,ze niby zaraz ja zostawi. Znam pare w ktorej chlopak mial 17 lat a dziewczyna 22, urodzila sliczna core,a teraz sa 19 lat po slubie.. To,ze wy trafiałyscie na drani,a teraz żal d**e wam ściska to nie znaczy,ze kazdy facet jest taki sam.

Gość gość
Nie wiem czego gratulujecie? Dziecko nie było planowane tylko zapomniała o tabletce, chłopak oświadczył się bo jest ciąża i pewnie go przymuszano a ona zgodziła się bo nie chce zostać sama z dzieckiem, zresztą nawet nie wiadomo kto jest ojcem dziecka. Wszystko wymuszone przez ciąże przypadkową. Ona sama emocjonalnie i mentalnie jest nadal jeszcze takim dzieckiem chociaż cycki już ma.