Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Max666

Nie chce puścić dziewczyny na 18stke z kolegą

Polecane posty

Gość Max666

Jestem z dziewczyna już jakiś miesiąc, ona od początku mówiła że mogę robić co mi się podoba(nie ukrywam że byłem zdziwiony), że mogę jeździć na melanże, a jak mnie jakiś poniesie to ona chce o tym aby wiedzieć. Oczywiście nie jestem typem który zdradza, wiec mi sie to za bardzo nie spodobalo. Tydzien temu na osiemntkę jako osobę towarzyszącą zaprosiła mnie koleżanka którą znam od podstawówki, oczywiście zgodziłem się bez zastanowienia, powiedzialem mojej dziewczynie, na poczatku pokrecila nosem ale się zgodziła(w koncu moge robic co chce). Jednak wczoraj ona mi wyskakuje że na 18nastke jako osobe towarzyszącą zaprosil ją jej przyjaciel no i ja oczywiście się nie zgodziłem bo ja nie mowilem czegos takiego ze ona moze robic co jej się podoba. Jest na mnie zła, wypomina mi to że ona mnie puscila z kolezanką. Nie wiem co zrobić.. nie chce jej puścić na tą osiemnastke bo wiadomo... %, nowi ludzie, chlopacy, jestem o nią zazdrosny, tym bardziej że powiedziałem nie a facet powinien trzymać przy swoim. Ona mi też mówi ze jej nie ufam :/ Nie wiem czy jej pozwolic isc na tą osiemnastkę, mogę tez to wykorzystac powiedziec cos typu jak mnie ladnie przekonasz (sex) to cię puszczę na tą 18nastke ; P no albo kurde pozostać przy swoim i nie pozwalać chociaż ona chodzi i kręci nosem niezadowolona. Jakie jest Wasze zdanie na ten temat? :) pozdro ;)

Gość tylipekaniea1234
Mi facet zabronil isc na 18 kumpeli kiedys..... i tak poszlam ale on nic nie wiedzial :)

Gość tylipekaniea1234
No ale ja mu teraz zabronilam samemu chodzic na imprezy :) Zobaczymy co z tego wyjdzie i co wybierze :)

Gość tylipekaniea1234
Okolo polnocy urwal mi sie film i nic wiecej nie pamietam z imprezy. Tylko na drugi dzien moi koledzy puszczali do mnie oko w dziwny sposob. O co im moglo chodzic?

Gość tylipekaniea1234
Znaczy mowi ze juz nie pojdzie sam, a ja mu powiedzialam ze mnie straci jesli pojdzie sam :)

Gość Max666
no to mnie pocieszyłaś, że poszlas a on nic nie wiedzial, ze puszczali ci oczka na nastepny dzien bo sie najebalas i nic nie pamietalas, wlasnie tego sie boje ; P

TO NIE JA NAPISALAM :) Wiesz co, ale na mojej kumpeli 18 byly same dziewczyny i jej chlopak :) A on w to nie wierzyl ze bedzie tylko jej chlopak i mnie nie puscil a ze mna nie chcial isc :) Wiec co... na nastepna 18stke innej kolezanki tez mnie nie puscil ale juz nie poszlam ;)

Gość lkjn;lbl hkjbnl
Pojechali z nią w kolejarza.

Gość adsadfasd
jesli na poczatku powiedziala ci, ze mozesz robic co chcesz to mozliwe, ze ona chce, zebys mial taki sam poglad w stosunku do niej. ja nie zdradzilabym swojego chlopaka, ale niektore dziewczyny nie maja z tym problemu... jesli cie nie kocha, i bedzie chciala zdradzic, to zrobi to wczesniej czy pozniej.

Gość Lady maverick
Jezeli ty idziesz to musisz jej pozwolic.

Zalezy jaki jestes i jak dlugo ze soba jestescie. Ja z wlasnego doswiadczenia wiem ze moj facet nie puscilby mnie na zadna impreze z innym facetem ;) rozne rzeczy moga sie zdarzyc (odpukac)

Gość adsadfasd
jestescie ze soba dopiero miesiac, im szybciej sie dowiesz jaka ona naprawde jest i jak cie traktuje, tym lepiej dla ciebie. ja bym ja puscila, jesli bedzie tam ktos znajomy to pewnie sie dowiesz co sie dzialo.

Gość Max666
ja nie ide na tą 18nastke i będzie tam taka wiara co wgl jej nie znam =/ jakby zrobila cos glupiego to i tak sie nie dowiem

Gość adsadfasd
nie mozesz jej zabronic, jezeli chce isc. jesli bedzie chciala to zdradzi, bedziesz plakac po takiej dziewczynie? czemu sie z nia zwiazales?

Gość adsadfasd
znam wiele przypadkow, w ktorych dziewczyny byly "w zwiazku" z chlopakiem przez dluzszy okres czasu tylko po to, zeby zabic czas. chlopak mial samochod, albo troche kasy. a kiedy pojawila sie jakas lepsza partia na horyzoncie, to od razu wybieraly tego drugiego. wszystko zalezy od typu czlowieka. jedna bedzie wierna, druga nie. jesli nie znasz dobrze swojego chlopaka/dziewczyny, to trudno bedzie to ocenic.

Gość Max666
Mysle ze jutro w szkole będę udawal takiego który moze jeszcze zmienic zdanie i wykożystam ją troszeczke, no coż facet to swinia :D dzięki za odpowiedzi:D

Gość adsadfasd
gratuluje podejscia autorowi tematu

Gość Max666
Albo nie. Mam lepszy pomysl. Tez ja zdradze zawczasu a co? Zamowie sobie z agencji dwie karlice do trojkata. Stać mnie :classic_cool:

Gość gość
nie rob tego .pusi ja co ci szkodzi jak wiesz ze ktos z twoich znajomych na tej 18bedzie to powedzi zeby mial/aa ja na oku