Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna_ona000

chłopak mnie nie kocha

Polecane posty

Gość smutna_ona000

Jestem z chłopakiem od tego roku. W sumie krótko, ale zawsze to coś. Miał wcześniej dziewczynę, która bardzo go zraniła i trudno mu zaufać. Wczoraj powiedział mi, że jeszcze nie jest w stanie mnie pokochać, ale może kiedyś...nie życzę żadnej dziewczynie usłyszeć czegoś takiego. Nie wiem co zrobić, zaczęłam się już do niego przywiązywać, ale chyba nie potrafię byś z kimś kto nic do mnie nie czuje.

Gość smutna_ona000
Pomoże ktoś ?

Gość matripone
nikogo do miłości nie zmusisz,nie ma to sensu

Gość smutna_ona000
Pytanie czy powinnam się do niego odzywać ? od wczoraj się nie odezwałam, od tamtego czasu pingał mi 2 razy. Czy powinnam to zakończyć?

Gość matripone
uważam,że tak bo co to za związek bez miłości

Gość smutna_ona000
Najgorsze jest to, że zaczynając z nim "chodzić" uważałam że on pierwszy się zakocha. Tęskniłam za byłym jeszcze gdy byłam z obecnym chłopakiem, ale to już inna bajka... Teraz, gdy ja jakoś nareszcie zaczęłam przyzwyczajać się on mi powiedział takie coś. Jest mi strasznie przykro...

Gość matripone
uważam,że nie powinno zaczynać się związku bez uczucia lub jeśli nie wyleczyło się z poprzedniego,bez sensu.

Gość to nie zwiazek
to jakas kpina,facet wyraznie daje ci to do zrozumienia,nie warto trwac w czyms co nie jest tego warte,i niech sobie"pinga" szuka darmowej dupy do ruchania a nie powaznego zwiazku opartego na milosci i zrozumieniu ZASLUGUJESZ NA COS LEPSZEGO NIZ ULUDA

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
jest Twoim chłopakiem, a Ciebie nie kocha. Kiedyś to było tak, że jak się facet zakochał to się pytał czy zostanie jego dziewczyną, ale może w wieku 27 lat już jestem emerytką w tych sprawach.

Gość dziwaczny uklad
:o tzn dla niego wygodny o ile sie bzykacie :o :o

Gość ertere
a polykasz jego nasienie??

Gość smutna_ona000
To w sumie jest grubsza sprawa. Sama nie wiem co o tym myśleć. On jest naprawdę kochany i bardzo o mnie dba, to raczej ja zazwyczaj strzelam jakieś głupie fochy. Co do tego, że mi powiedział...w sumie to ja pociągłam go za język. Chciałam się dowiedzieć, czy coś do mnie czuje. Zabawne jest to, że ja sama nigdy jakoś nie mówiłam mu czy coś do niego czuje, bo wciąż zastanawiałam się. Jakieś 1,5 mies. temu chciałam zerwać, ale stwierdziłam, że zaczekam o może coś z tego wyjdzie...

Gość smutna_ona000
Dziś chciałam się z nim spotkać i porozmawiać. Po długim nieodzywaniu się napisałam mu eska, myślałam, że się ucieszy. Odpisał, że nie da rady bo nie ma go w domu. Nie wiem co powinnam zrobić. Nie odzywać się ? Zerwać ?

Gość moze kiedys Cie pokocha
a moze nie...nie wiem czy trwalabym w takim zwiazku

Gość smutna_ona000
Właśnie tego się boję, że on mnie nie pokocha. Wczoraj tak zakończyłam z nim rozmowę. Ty mnie nigdy chyba nie pokochasz, on na to skąd wiesz co będzie jutro...no i poszłam sobie.

Gość 12222
daj sobie z nim spokoj, naprawde... hm to ile z nim jestes? 4 miesiace tak? a uprawialiscie juz seks? tylko szczerze, bo jesli nie to byc moze jest szansa ze on Cie pokocha, ale jesli juz macie to za soba to mu tylko na tym zalezy, wiec odejdz...

Gość smutna_ona000
Uprawialiśmy. Na początku sama myślała, że to ja się z nim spotykam ne seks, myślałam że on prędzej mnie pokocha a ja będę długo zwlekać nie wytrzymam stałości i go zostawię.

Gość 12223
ehh to masz juz odpowiedz. mysle ze juz wiesz co powinnaś zrobić