Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość generalnie szczęśliwa ale ..

ZDRADZIŁAM FACETA z ŻONATYM, a ten milczy. CO ROBIĆ?

Polecane posty

Dziewczyny, zdradziłam narzeczonego z żonatym facetem. Znamy się w sumie tylko z widzenia z pracy, nasze rozmowy to były wcześniej "cześć cześć". Ale przyszła impreza, popiliśmy i pojechaliśmy do niego do domu no i stało się, nie kochaliśmy się ale zrobiłam mu dobrze a on mnie. Jest żonaty ale wtedy nas to nie obchodziło. a po tym wszystkim milczy... nie odzywa się, nie napisał słowa, minął tydzień Dlaczego nie ma kontaktu z jego strony? POMÓŻCIE!!!

Gość ania12222222222233333333
nie ma kontaktu bo on nie chce Cie martwić, bo jest bezpłodny i nie zrobił Ci upragnionego bobaska

Gość 76yfhdsbm
może był pijany a teraz żałuje ma wyrzuty sumienia....dlatego się nie odzywa....mieszkasz w polsce?jak to się stało że byłaś sama tam bez swojego faceta?

Gość generalnie szcześliwa ale...
tak, w Polsce to była impreza na pożegnanie sezonu, zamknięta, tylko dla pracowników chciałabym żeby się odezwał bo czuje się trochę jak szmata jak się nie odzywa, że potraktował mnie jak pannę na jedną noc a to nie miało tak być, zdarzyło się

Gość Jensehbsehb
Ale ty lasnie zacbowalas sie jak panna na jedna noc i co ty teraz oczekujesz? Szacunku?!

a on winny nie jest??? nie ma w tym jego winy? ja mu się nie pchałam do łóżka

Gość JESTES IDIOTKA ...
nie pchałas mu sie do łóżka lae laske obciagnęłaś ochoczo bez komentarza potraktował cie tak jak zasłżyłas

nie traktujcie mnie jak dajke, miałam taką chcice że musiałam

on mi wylizał piczke, miałam orgazm

nie odzywa się, bo jest zwykłym śmieciem bez honoru, zresztą czego oczekiwać od chłopa, który przed Bogiem przysięga wierność a później się kurwi, naprawdę nie oczekuj od niego niczego szczególnego, bo facet jak widać nie ma godności i nie zasługuje ani na żonę, ani na Ciebie. Zapomnij o tym i wróć do chłopaka.

Gość jak chcesz zrozumieć męski
punkt widzenia to pogadaj o tym ze swoim facetem

Gość chętny Andrzej
Skąd jesteś? Dobrze ciągniesz?

w każdą niedzielę podstępnie zakradam się do konfesjonału i wysłuchuje spowiedzi zdobytą wiedzę używam do szantażowania parafian już cała parafia całułe mnie na powitanie w pierścień i nazywa don kapito :classic_cool:

Gość fghn
po prostu wyruchal chetna dziwke i tyle

robiłam mu loda siusiakowego za darmo

Pewnie dlatego, że jak sama zauważyłaś, nic takiego sie nie stało, nawet seksu nie było :p więc po co ma sie odzywać??????? to przecież tak samo jakbyście sie uśmiali z jednego dowcipu a potem Ty byś czekała na telefon bo razem sie śmialiście ;)

Gość cfffffffffffb
Czasem jak się czyta takie szmaty jak ty, to aż człowiek żałuje że nie jest gejem

Gość fgethfgth
a samo to ze tylko mu obciagalas swiadczy o tym, zes ohydnie oblesna bez szacunku do samej siebie

Gość tmgmtdgtgmmdptjtdgwpt
Nie mam czasu ale muszę odpisać bo jak to czytam to ch­uj mnie strzela. Jesteś szczęśliwa ale ciągniesz innemu i jeszcze ci żal że się nie odzywa? myślałas że żonę zostawi? no ku­rwa bez jaj. Dostał co chciał. więcej nie oczekuj. zachowalas się jak szmata. sorry ale taka prawda. Mariusz

Gość w11.
Facet potraktował Cie tak jak mu na to pozwoliłas-jak szmate jednorazowego użytku,którą po zużyciu wywala sie do śmietnika. Myślałas,ze na drugi dzień przysle Ci bukiet czerwonych róż??? hahahaha naiwna i zarazem smieszna jestes,wiesz? i pisze to ja,facet.

Gość zosiasamosiadd
pewnie żałuje ale boi się przyznać,\ popełniłaś błąd, nie usprawiedliwiam Cię ale rozumiem widocznie i Tobie i jemu czegoś w związkach brakuje