Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Antena polsatu

nie moge powiesic na zewnatrz

Polecane posty

Gość Antena polsatu

poczytalam i tak: niektore ludki sie podlaczaja pod ta od sky i dziala im mimoze odbiera aster a nie hotbrid, ale ze we wlasciwym kierunku to dziala a niektorzy sobie zakladaja male pokoje. I tez dziala. Prawda to?

Gość Antena polsatu
up

Gość treee..........
Napisz to jeszcze raz ... jak chcesz : po polsku albo po angielsku, po niemiecku, po francusku nawet i po chinsku ale PORAWNIE !!! Przetrawilam "mimoze" "aster" i "hotbrid" ale przy tym "malym pokoju" wysiadlam ... :O

Gość klklkllo
Nic nie rozumiem z tego bełkotu!

Gość gsdgvsgg
Matko wie, że ćpiesz :O ?

Gość Oj boze ludzie
czepiacie sie - chodzi pewnie o to ze laska nie moze na budynku anteny powiesic a chce miec polsat cyfrowy. Nie wiem jak z podlaczeniem do anteny ktora jest ustawiona na sky ale my mamy mala pokoja antene i fakt - miliona programow nie mamy i jakosc czasem kiepska ale idzie ogladac. To sie nazywa naziemna telewizja cyfrowa ;)

Gość Oj boze ludzie
*pokojowa - bo zaraz bedzie ;)

Gość Antena polsatu
Wlasnie dzwonila do laski z councilu i wyjasnila mi jedna rzecz: nie wolno wieszac SATELITE DISH - ltory sie kojarzy - duzy bialy talerz paskudny ale nie ma nic w umowach na temat AERIALS - a te sa malusie siatkowe i mozna je pomalowac w kolorze budynku/dachu. Tak wiec wieszac i patrzec co dalej :D

Gość do anteny polsatowej
Dziecko drogie, ty sie naucz najpierw porzadnie pisac. W ogole nie potrafisz ukladac zdan, a ztego co tu nabazgrolilas wyszedl jeden wielki belkot. Kompletnie nie rozumiem co chcialas nam przekazac? Zalecam usiasc ze slownikiem i troche popracowac nad pisownia. Zacznij rowniez czytac wiecej ksiazek, to tez ci pomoze w budowaniu logicznych zdan. Poki co - nie kompromituj sie :)

Gość Antena polsatu
Sorki - mam male dziecko i nie zawsze mi to pisanie wychodzi jak trzeba miedzy czasie patrzec co on robi ;) Jeszcze raz wiec: Zadzwonilam dzisiaj do pani w councilu i powiedziala mi ze nie wolno wieszac SATELITE DISH - jest on z zalozenia bialy, duzy i paskudny. Ale nie powinno sie miec problemu jesli sie powiesi AERIAL - czyli malutka antene, siatkowa np szara albo w jakikolwiek innym kolorze (np. pomalowana po zalozeniu na kolor budynku lub dachu) Ot i cala filozofia.

Gość I co?
dziala?

Gość ghnvbnbvnvbnvbmnbn
satelite dish to znaczy WSZYSTKIE SATELITY! nie ma znaczenia czy duza czy czarna czy zielona. chodzi o to zbey blok czy budynek nie bol oklejony jak to czasem bywa satelitami..badz podziurawiony od srub. ty dzis za pol roku ktos inny za kolejne pol roku jeszcze ktos inny i wiesz jak budynek bedzie wygladal o to chodzi. wieszaj sobie na wlasna odpowiedzialnoc ,ale pamietaj ze moga przyjechac z councilu i ci zabiora .

Gość ghnvbnbvnvbnvbmnbn
aha nie jhestem pewna,czy przypadkiem nie daja tez za to kary pienieznej..ale mozesz zapytac o wszystko w councilu.

prawnie jest kara cos 180 funtow ale ja mialam podobny problem bo mieszkamy w obszarze chronionej architektury ale dzwonilam i w praktyce to wyglada tak ze jak sie wiesza zwykla satelite o standardowych wymiarach to oni ci nic nie powiedza na to. co najwyzej moga kazac zdjac, ale widze ze ludzie maja powywieszane i nikt sie nie czepia.

Gość Antena polsatu
No czekamy wciaz na klucze wiec nie powiem czy dziala czy nie. No Pani z councilu mi powiedziala ze mam wieszac i sie nie przejmowac a zabronila nam kobieta z firmy ktora jest wlascicielem budynku (housing assoc) Wczoraj tam bylam porobic kilka zdjec itd i powiem wam ze ich antena wisi na takim kiju metalowym na dachu - zeby wyzej pewnie bylo i lepszy odbior - wiec ja planuje poprostu ladnie sobie kabel tam podciagnac i antene powiesic tez na tym palaku. Podejrzewam ze jak i moja i ich bedzie w jednym miejscu to sie kobita nawet nie kapnie ;) Mam nadzieje :) A kabel ladnie przeciagne ze widac nie bedzie :D