Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to nic nie daje

Przestańcie wmawiać innym, że macie trądzik

Polecane posty

Gość to nic nie daje

Co rusz czytam tematy o dziewczynach, którym w jednej części twarzy wyskoczyła drobna krosta bądź kilka i już chcą zawalać szkołę, kontakty ze znajomymi. Zdrowe to to nie jest. Przez was rodzi się stereotyp, że jak trądzik to niewielki problem, a to bzdura. Prawdziwy trądzik nie kończy się na paru pryszczach, a na znacznie znacznie większej ilości. Tego nie zrozumiecie jak to jest :o :(

Gość anula123434
Zgadzam się, niektóre dziewczyny jak mają 4 syfy na buzi to już lamentują że mają straszny trądzik Ja mam parę syfów, czasami ropne, ale większość to zaskórniki, stosuję żele, kremy ale najbardziej pomaga picie ziół które oczyszczają organizm z toksyn i w sumie ciężko dostrzec na buzi syfki Więcej mam na plecach ale nie jest to trądzik taki jak mają niektórzy co trzeba u dermatologa leczyć

Gość jkghuftyf
a skąd wy możecie widzieć ile one syfów maja na ryju :-o tez mi powod do zakładania tematów na forum. 1 czy 487589456748 syfów ma swoja przyczyne w złym odzywianiu.

Gość anula123434
W złym odzywianiu? Dużą rolę odgrywają hormony mądralo

Gość anula123434
Zresztą jak mi koleżanka mówi że ma masę syfów a widzę jej twarz bez podkładu bo się nie maluję i syfa nie widzę no to przesada chyba nie?