Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajka pytająca

Słuchając tego normalnie mam łzy w oczach że ten czas tak szybko płynie!

Polecane posty

Gość vakantie
musisz się kochać z młodszymi partnerami

Gość pytajka pytająca
vakantie -kocham się z młodszym,bo jestem 2 lata starsza od męża ;)

Gość pytajka pytająca
hsderwyrwa-pamiętamy ;) Jaja je Coco Jambo :P Kiedys nie było netu,komórek ale jak dla mnie tamte czasy były o niebo fajniejsze niz są teraz 😭

Gość vakantie
ja mam 18 ,nie wiem ile twój stary,ale młodszy chyba nie jest odemnie !? w każdym bądz razie jestem gotów przypomnieć twoje młodzieńcze lata gratis !!

Gość hsderwyrwa
pytajka pytająca - oj kiedys bylo lepiej bez neta i kom.ale szczerze to nie wiem czy dzis dala bym rade zyc bez internetu ,wyjsc do sklepu bez tel.:/ Smutne ale prawdziwe co racja to racjaaaaa - "Gunsi" to zywa legenda:D

Gość wrttghnbmbmnbmk
http://youtu.be/pQ6r80lfIsw a mi sie bardziej to z mlodoscia kojarzy :) mama 24 lata ale takiej muzyki sluchalam majac lat 12 13

Gość pytajka pytająca
vakantie moje młodzieńcze lata napewno nie kojarza mi się z seksem bo wtedy nie było takiej rozpusty jak teraz 😭Ja dziewictwo straciłam w wieku 20 lat i nie był to raczej obciach jak na tamte czasy :PDo 14 roku zycia bawiłam sie jeszcze lalkami ;)

Gość vakantie
lalkami powiadasz yhmm,wiem ,ze wtedy tak sie mówiło na facetów,ale jak nie chcesz skorzystać to żałuj,bo miałabys za darmo to za co inne musza płacic

Gość pytajka pytająca
hsderwyrwa wiadomo ze teraz człowiek sie przyzwyczail do telefonu,komp i nie wyobraza sobie zycia bez tego>Moja córka nie moze pojąć jak ja moglam umawiać sie z kolezankami nie mając komórki :P

Gość hsderwyrwa
vakantie - Tobie mowimy DOWIDZENIA

Gość hsderwyrwa
pytajka pytająca - hehehe ja sama zastanawiam sie jak moglam umawiac sie ze znajomymi bez tel.kom. ;)

Gość vakantie
dzień dobry :-)

Gość pytajka pytająca
Łer du ju goł,maj lowliiiii 😭 ehhh to były czasy ;) vakantie ja mam udany seks z mezem tak wiec Twoja propozycja wogóle nie wydaje mi sie kusząca ;)

Gość hsderwyrwa
W ogole kiedys jak nbie bylo komputera w domu to i tak zycie bylo proste:D Czesciej spotykali sie ludzie ze znajomymi ,jakos tak nie gonilo sie za pieniadzem:P Podajcie linki do jakis fajnych kawalkow:D

Gość pytajka pytająca
hsderwyrwa zobacz,nie mialysmy tych wszystkich gadżetów a jakos zyłyśmy ;)I smiem nawet powiedziec ze chyba bylysmy bardziej szczesliwe niz dzisiejsi młodzi ludzie :)Teraz liczy sie tylko kasa,lans,kto jak wyglada a kiedyś wazna byla tylko dobra zabawa ;)

oooo matko,dziewczyny poryczałam się prawie😭,jak ja kochałam DJ Bobo!!!szoook!to były czasy kiedy ja miałam jakoś 10-13 lat jak te piosenki były hitami,marzyłam o lepszym życiu przy nich,o miłości,o tym by mieć kogoś kto pokocha mnie do bólu...Masakra!a teraz już tyle za mną,mam własny dom,męża,dziecko.Kurcze,muszę sobie ściągnąć te kawałki.

Gość hsderwyrwa
Pamietacie liste przebojow RMF-FM?Fakt faktem do dzis jest sale w tamtych czasach siedzialam z kolezankami,kuzynami i spisywalo sie jaki utwor jest na jakim miejscu:D 30 Ton koniecznie ogladalo sie w niedziele albo sobote:D Bedac dzieckiem zastanwialm sie jak rodzice moga z sentymentem ws;pominac swoje lata dziecinstwa skoro byla komuna a tearz wiem co mieli na mysli bo sama bym powrocila do swoich lat pomimo,ze nie bylo tego co jest dzis czyli tel.itp:P

Gość pytajka pytająca
Hafanana nannana :P

Gość vakantie
znałaś ?

Gość pytajka pytająca
Zmykam.Bede wieczorem to mozemy dalej powspominac ;)

Gość pytajka pytająca
vakantie pewnie ze tak ;)Ja mam 35 lat ;)

Gość vakantie
wieczorem to nie bedziemy mieli czasu na internet skarbuniu :-)

Gość hsderwyrwa
W takim razie do zaklikania:D Temat juz dodalam do ulubionych:D Moze jeszcze ktos sie dolaczy?:D