Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jamototu.

MOTOR do ślubu - poszukiwania

Polecane posty

Gość jamototu.

Witam Mój przyszły mąż jest motocyklistą i tak pomysleliśmy, żeby do ślubu pojechać własnie motorem :) ale nie ścigaczem tylko takim z koszem, wie ktoś gdzie mozna taki motor z koszem wyporzyczyc? W miare ładny, nie stary ruski dostępny na stronie polski-klasyk.pl :) Ślub okolice Warszawy-Ciechanowa. Szukam i szukam i nic nie moge znaleść.. :(

Gość jamototu.
nikt nic nie podpowie????? :(

Musisz poszukać na forach motocyklowych. Na pewno ktoś się znajdzie.Ja bym polecał trajkę.

Gość jamototu.
problem w tym że odwiedziłam nie jedno forum i wszyscy kierują na polski-klasyk.pl.... :/

Po pierwsze "wypoŻyczyć". Po drugie ciężko będzie Ci znaleźć motocykl z koszem, który nie będzie starym ruskiem. Współcześnie się takich motocykli właściciwe nie robi, a zabytkowego junaka czy jakiegoś anglika nikt obcej osobie nie da...

Gość jamototu.
trajka fajny pomysł, moze nawet bardziej efektowna jest niż kosz....

Gość jamototu.
na otwarciu sezonu moto widziałam wiele fajnych nowocześniejszych motocykli z koszem, ale nie potrafie znaleść takiego do slubu :(

Motocykli z wózkiem jest stosunkowo mało,przeważnie klasyki...dlatego tam odsyłają.Trajki są efektowniejsze i bardziej popularne. Gdybyś mieszkała w innej części kraju pomógłbym Ci.

Gość jamototu.
07 --- dzięki za chęci.... :)

A właściwie skoro Twój narzeczony jest motocyklistą, to nie ma jakichś znajomych, ktorzy mają znajomych.... którzy mają trajkę albo moto z koszem?

Gość smuttna548325423
to wydaje się logiczne, ze jak motocyklista, to sie dowie.. moi znajomi - motocykliści - takim jechali do ślubu, ale co to był za motocykl - za chiny nie wiem

Gość jamototu.
w tym problem że w naszym środowisku wszyscy znajomi znajomych itp mają ścigacze tak jak my...

Gość smuttna548325423
aa, to co innego. Oni akurat chopery, czy jak to tam się pisze i inne harleje :)

Gość jamototu.
smuttna548325423 - gdyby mi sie taki "harlej" trafił z koszem to byłaby bajka :) a czy to byłby kłopot żebyś dowiedziała sie cos o motorze, którym jechali Twoi znajomi?

Gość smuttna548325423
kłopot - bo nie mam z nimi teraz kontaktu. może to był ktoś z Radomia, coś kojarzę

Gość jamototu.
eh... to za daleko... :( albo kieckie zawine i na ścigacz :D

Gość gość
Ja kiedyś także potrzebowałam wypożyczyć motocykl do sesji zdjęciowej. Zależało mi na sprawdzonej i dobrej firmie wynajmującej motocykle w korzystnych cenach. W końcu po jakimś czasie znajomy polecił mi firmę http://www.abacusbikes.pl/, która ma swoją siedzibę m.in. w Warszawie. Wynajęłam tam fajny motocykl, a cena okazał się całkiem przystępna.

Wynajmijcie, ja z mężem tak zrobiłam. Mi się marzył przejazd do kościoła na motocyklu i miałam, braliśmy Dominara  400 z firmy ABACUS https://www.abacusbikes.pl/, oni są chyba w aż 14 miastach, więc można łatwo wynająć. Fajnie nam się z nimi współpracowało, a jak się dowiedzieli, że chcemy motocykl na ślub to byli zachwyceni naszym pomysłem. Bardzo polecam!