Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elag

jak polac ciasto galaretką żeby nie splywała

Polecane posty

Gość elag

mam zawsze z tym problem jak sobie radzicie

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość koakoak
Polewasz galaretką na wpół zastygłą, polewasz jak ciasto jest w blaszce.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Jakie ciasto? 1. sernik na zimno robie w blasze, brzegi zatrzymuja 2. niech stezeje, pokroic w kostke, polozyc na ciasto, dolac troche swiezej

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość elag
a jak potem wyjmujesz takie ciasto z blachy

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Peezda
Owiń dookoła pergaminem i zalewaj nie płynną tylko już nieco zastygłą galaretką.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość elag
ciasto biszkoptowe zwisniami

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość koakoak
Jak to jest okrągła tortownica, to nie ma problemu, bo dno jest oddzielnie a boki oddzielnie, więc nożem odkrajam galaretkę z ciastem, ładnie odchodzi.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Po kawalku wprost na talerz :P poza tym sernik na zimno , moj, caly jest na galaretkach, wystarczy podgrzac boki = ladnie wychodzi

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×