Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anstazjawr2

Jestem w kropce.

Polecane posty

Gość Anstazjawr2

Witam Was. Mam problem, mianowicie, mam faceta od 2,5 roku. Ja pracuje od ponad roku w miedzyczasie ucze sie zaocznie na drugim roku. Moj chlopak obecnie jest na zaocznych na 3-im roku wychowania fizycznego. Niestety nie pracuje. Przez te 3 lata próbował a to w firmie budowlanej, a to w call center, to troche prowadzil firme i sprzedawał samochody. Jednak w chwili obcenej nie pracuje, stara sie dostac do policji. A co jesli nic z tego nie wyjdzie? Moim zdaniem wychowanie fizyczne nie pozwoli mu zdobyc dobrego zawodu, zwlaszcza ze wybiera sie na mgr po którym może uczyć dzieci w szkole wf-u ;/ Ja mam prawie 22 lata, on 24...nie planuje na razie ślubu, z góry powiedziałam, że najpierw chce skończyć szkołę. Ale sądze ze przez te 2,5 roku dobrze by bylo coś nie coś zaoszczedzić, żeby ewentualnie po ślubie gdzies zamieszkać. Natomiast sądzę ze moj facet jakby chcial to znalazl by sobie jakas robotę, ale cos kreci ze sie stara a sie nie da. Przez to licho widze Naszą przyszłośc. Mieszka ode mnie 10 km, a czasami nie przyjedza bo mówi ze na paliwo nie ma ;/

Gość tomaszbbek
No troche kapiasto, powinien cos myslec o pracy a nie siedziec i sie obijac.