Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość halo halooooooooo

jest tu jakis doradca kredytowy?

Polecane posty

Gość halo halooooooooo

?

Gość Jozue Goldbaum
Szalom

Gość halo halooooooooo
ile trzeba zarabiac, zeby dostac 200tys. kredytu? Ile wyniesie miesięczna rata (zakladając, że kredyt na 30lat)

Gość halo halooooooooo
hipoteczny 700zł? chyba za malo.... wydawalo mi sie ze ok. 1000 raczej

Gość maronio
jest, proszę bardzo - Górnośląskie Towarzystwo Finansowe, przynajmniej my przez nich załatwialiśmy cały kredyt. Nie ograniczaj się do jednej czy dwóch ofert, bo możesz wtopić spore pieniądze, a to jest opłacalności całkowicie pozbawione.

Gość petonio
Przez Górnośląskie Towarzystwo Finansowe próbujcie - powinni doradzić. Generalnie akurat z pożyczkami nie ma problemów - zależy jednak od firmy, każda może mieć całkiem inne wymagania.

Gość gość
Polecam - jaknieoddaszzabijemycirodzine.pl bez formalnosci i BIKu

Gość haszpen
Odnośnie tego - Górnośląskie Towarzystwo Finansowe. Jakie wam przedstawili oferty, tj. jakich banków? I czy faktycznie te oferty są różne w zależności od klienta? Nie działa to na zasadzie wysyłamy tego samego gotowca?

Gość hansek
Np. http://www.gtf.pl/Kontakt Złóżcie zapytanie, niech wam dadzą kilka ofert, które sobie porównacie i na takiej podstawie podejmiecie decyzję, chociaż z tego co wam oni przedstawią jasno będzie wynikało, które oferty rzeczywiście mają sens.

Gość Kajis
Ja brałam kredyt hipoteczny w http://www.multisfera.pl/kredyty/hipoteczny przedstawiono mi ofertę, która uwzględniała moje możliwości finansowe. Całe załatwienie formalności trwało może kilkanaście minut, przy czym wszystko zostało bardzo dokładnie wyjaśnione, więc nie było żadnych niedomówień.