Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no nie wiem..

Czy przesadzam ???

Polecane posty

Gość no nie wiem..

Jest tu duzo temtow i pod ich wplywem zaczelam sie zastwiac nad pewna sprwa. Otoz moja kolezanka , ostatnio nie widujemy sie czesto , chwali mojego meza. Oni maja czestszy kontkt przez prace.Tzn. raz powiedziala, ze jest b.inteligentny, innym razem bardzo chwalila jego fryzure. Oczywiscie nie bylo to w mojej obecnosci ,opowiadl mi, ale zauwazylam po jego zachowaniu,ze jemu to schlebilo . I teraz nie wiem czy powinna mi sie zapalic czerwona lampka :-//. Czy to normalne ,ze ona tak go chwali ? Moze glupie pytanie ,a le po tylu tematach jakie sie tu przewijaja zaczealm sie nad tym zasatnawiac .

Gość skadii
ja bym radzila na nią uważać. komplementy komplementami, nie wiem, jak traktuje innych kolegów, oprocz twojego meza, ale taka "milusińska" potrafi namieszac. nie znaczy to oczywiscie, ze teraz cos ich łaczy, ale oznacza, ze dobrze byłoby na nia uwazac.

Gość kobieta to też człowiek
zamiast na nią uważać sama zacznij prawić komplementy mężowi

Gość nie romnsuj ,bo pozniej
nie wspolczuj , bo ma skarb , dobrze ,ze mi mowi .Poza tym nie napislaam ,ze musi zdradzac. Ale zastanwiam sie czy to jest normalne.? Wydaje mi sie ,ze nie bardzo . Ja np . nie chwale factow, nawet jesli widze ze dobrze wygladaja.Po prostu po tylu tematach zaczelam sie zastanwiac nad jej zachowaniem i tym gadaniem . Moze chciala byc mila ,ale zauwazylam ze jego to troche ruszylo. Powinien czuc sie dowartosciowany , bo wie ze mi sie podoba .A zachowuje sie jakby nikt mu nigdy nic milego nie mowil.

Gość no nie wiem..
to wyzej to ja , autorka :-)

Gość no nie wiem..
dobra , ale juz nie zanudzam :-) 🖐️

Gość abc 26 03
A kiedy Ty powiedziałaś swojemu mężowi komplement :) sprawdź jak to działa...:)

Gość no nie wiem..
calkiem niedawno i to jeszcze przed jej pochwalami :-) I dziwi mnie,ze tak sie cieszy z innych . Pewnie przesadzam , ale nie ukrywam,ze swiatelko mi przez chwile zablyslo.