Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SindiMamuśka23

Jakie kolory ścian macie w pokojach dzieci???

Polecane posty

Gość gość
My trochę podobnie jak cały dom - baza biel szary i drewno. Mlodsza ma trochę tapety w kwiatki - różowo-miętowe A starsza część ścian ciemniejszy szary Plus plakaty. Obie meble białe lub surowe drewno.

Gość SzaryNADb
Na początku w pokojach dzieci mieliśmy kolor błękitny a u córki blady róż. Teraz jak dzieci trochę dorosły - około 7 lat. To razem zdecydowaliśmy na kolor szary. A do tego pokój ozdobiliśmy kolorowymi naklejkami z Ikei. Polecam sprawdzić i doczytać więcej na stronce.http://www.media5.com.pl/ Moim zdaniem łatwo wtedy zmienić wystrój pokoi. Pozdrawiam. :)

Gość gość
Według mnie praktycznym i stylowym rozwiązaniem są modne fototapety dla dzieci. Zarówno dla chłopców, jak i dla dziewczynek, spory wybój oferuje ten sklep internetowy http://krainabarw.com/. My wybraliśmy dla naszego synka tapetę w samochodziki i bardzo mu się spodobała.

Gość gość
Biale. Tak samo jak w calej reszcie mieszkania :P

Gość Normal Girl
Moje dziecko (dziewczynka) ma 11 lat i ma różowo białe ściany w pokoju

Gość gość
Mój syn jeden ma niebieski królewski to taki fajny żywy niebieski kolor a drugi syn ma biały sam malował nie chciał innego koloru.Szczerze nie lubię białych ścian mieszkałam długo w Norwegii w wynajętym mieszkaniu wszędzie były białe ściany oprócz 1 łazienki i kuchni tam była taka gumowa żółta tapeta bo oni te tapety wszędzie kładą bo to zmywanie łatwo jest .Teraz stawiam na kolor.Właśnie jestem w trakcie remontu przedpokoju i tez chce kolor .Najlepiej jasny .

Gość gość
Zielony i pomaranczowy? Przeciez to sie gryzie jak cholera, nie ma gorszego polaczenia...

Gość gość
nie ma to jak kolorowa sraczka w większości polskich domów. W każdym pokoju inny ostry kolor. Mnie by głowa rozbolała. Jeśli kolory, to tylko mega delikatne pastele.

Gość gość
Może klasyka- białe ściany? Białe ściany i naklejki np. takie jak te http://bobom.pl/ Albo takie kółka naklejane na całą ścianę zamiast tapety.

Gość gość
U córki 10 lat blady róż u syna 12 lat jasny szary. Sami tak wybrali zamiast gładzi maja takie mazania, nie pamiętam jak to się nazywa - struktura?

Gość gość
Do tego u córki jedna ściana będzie pokryta lakierem z brokatem który fajnie świeci kiedy pada słońce na ścianę.