Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kredkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Komunia,chrzciny...w co sie ubrac??

Polecane posty

Witam:)Mam wielki problem...pod koniec maja ide na komunie do rodziny narzeczonego, w czerwcu badz w lipcu ide na chrzciny tez do rodziny meza i nie wiem jak sie ubrac:/ Mysle o czarnych spodniach i bialej koszuli....moze kupie jakas ladna sukienke....co myslicie o tym?Moze ktos wklei link jak mogla bym sie ubrac? Pozdrawiam i dziekuje za odpowiedzi

Gość Kotulka mala
mala czarna - zawsze się sprawdza biale lniane spodnie i tunika czarne spodnie i koszula spodniczka i żakiet żadnych atłasów, swiecidełek i tego typu bzdur:) Powodzenia!

Kotulka mala - dzieki:)Wiem,ze swiecidelka odpadaja bo to sa rodzinne imprezy:) Mam fdajne czarne s;odnie i koszule ale bylam w tym stroju (w grudniu) na slubie u brata mojego narzecvzonego i nie wiem czy wypada sie w to samo ubrac:/ Dodam,ze osoby bedace na komuni nie sa zbyt zamozne a na chcinach to rodzina zony brata mojego meza to juz co innego.....chyba kupie jakas ladna sukienke,skromna:)

Gość aj tam aj tam nie gadajcie
to zdecyduj sie czy to narzeczony czy maz

Narzeczony ale nie raz o nim mowie,ze to jest maz bo slubu nie uzjnajemy bo to tylko (dla Nas) papier:)

Gość pączkowa dolina
czarnych spodniach i bialej koszuli zwariowałaś? to nie akademia w szkole, jakąś sukienkę kup w jasnych barwach (ecru, jasny żółty, mieta, camel - to co ci pasuje), jasny żakiet, buty na szpilce

Gość mama.sexy!
Gość hhhhhhhgj buygyfuguygyuygu
Na pewno nie żadna tunika.Nie jest elegancka.A czarne spodnie i biała koszula to wcale nie taki zły pomysł.

Gość dnjv777u99
PRZESLICZNA TA SUKIENKA Z WALLIS! AZ SAMA SOBIE TAKA KUPIĘ! PASUJE NA WIELE OKAZJI! GRATULUJE DOBREGO SMAKU

tez mam komunie w tym roku , zamierzam kupic jakąs zwiewna kieckę wiosenna w kwiaty modne kolory , do tego bialy żakiet i gotowe i nie tylko na 1 raz ;)

Mam ladna biala koszule,modna i nie wyglada jak bym poszla w niej na np.akademie szkolna:P Jesli chodzi o sukienki to nie cierpie czarnych ale wiem,ze czarna pasuje na kazda okazje i moze jak bym taka kupila to bylo by OK.ale chyba zdecyduje sie na jasny kolor o taki kocham:) Musi byc ladnie,skromnie i odpowiednio do danej sytuacji:D mama.sexy! - dziekuje za linki:)

Gość mama.sexy!
Dziekuję! :-) Ta czarna z Wallis ma super rozcięte rekawki na bokach. W sam raz dla babeczki o kobiecych ksztaltach. W ogóle ten sklep ma asotryment dla prawdziwych kobiet moim zdaniem. Druga sukienka nie jest zadna tunika. Chociaż wszystko zalezy ile kto ma wzrostu. Ja mam 164 cm i na mnie jest "przed kolanko". Pozdrawiam i życze udanych zakupów.

Gość dnjv777u99
TYLKO NIE BIALY ZAKIET! 2 LATA TEMU BYLAM NA KOMUNII SIOSTRZENICY MOJEGO MEZA, PRAKTYCZNIE WSZYSTKIE KOBIETY BYŁU UBRANE: 1. BIAŁY ZAKIET I CIEMNA SÓDNICA ALBO SUKIENKA ALBO SPODNIE 2. CZARNY ZAKIET, JASNA SÓDNICA, SUKIENKA LUB SPODNIE 3. RÓZOWE, BEZOWE, FIOLETOWE ATŁASY (SWIETNIE PODKRESLAJA DODATKOWE KG, WIDAC JAK NA DŁONI, KTO MA ZA DUZO WAŁKOW NA BRZUCHU) JEDNOSTKI BYŁY UBRANE NAPRAWDE FAJNIE- ORYGINALNIE, POWŁÓCZYSTA SUKIENKA W KWIATY TYPU HIPPIE RAZEM ZE SZPILKAMI; SUKIENKA LUB SPODNICZKA W STYLU LAT 50-TYCH Z SZEROKIM PASKIEM ALBO WLASNIE TAKIE SZYKOWNE, KLASYCZNE SUKIENKI JAK TE Z WALLIS

Gość mama.sexy!
Kredko a jakim typem kobiety jestes? szzcupła, wysoka, kształtna, niska, przy kości..z cyckiem czy bez? Mogę coś doradzić bo sama kocham sukienki. A wierz mi wcale nie jest mi łatwo kupić coś na siebie - chociaz nie jestem przy kości ale mam duże piersi i lubie też rekawek.

mama.sexy! - mam drobna budowe ciala.Male piersi,wzrost 165 cm.Waga 50-52 kg. (roznie z tym bywa:P).Mam sukienke bialo-czarna ale chyba nie bedzie pasowala na takie urocystosci....mam bardzo ladna,przed kolano ,kolor ecru plus kawa ale chyba bedzie za bardzo HALO jak na chrzciny badz komunie...bardzo dawno bylam na komuni albo chrzcinach i dlatego pytam sie co mogla bym zalozyc...moze dla niektorych wyda sie to pyt,dziwne ale nie dla mnie.Acha i wiem,ze istanieja wieksze problemy typu :glod na swiecie ale moim jest wlasnie to w co sie ubrac na komunie,chrzciny

Gość moja szwagierka ma 40 lat
też mówię nie białym żakietom :)

Dlaczego mowicie bialym zakietomNIE?Ja mam ladny,w kolorze bieli i nosze go do dzinsow:D

Gość moja szwagierka ma 40 lat
tak, ale na takich imprezach naprawde połowa pań w białych żakietach :) wiec na co dzień noś bez obaw, a na komunii się wyróżnij z tłumu :)

Gość mama.sexy!
Kredkooo to zazdroszczę bo wnioskuje, że bardzo łatwo dobrać Ci sukienke do figury. Problemem pewnie jest tylko odpowiedni dobór koloru do okazji. Na Twoim miejscu szukalabym cos w tym stylu: http://www.taranko.pl/new/pl/katalog.html (szpilki w kolorze tej torebki) http://www.taranko.pl/new/pl/kolekcje-k-73.html Możesz cos ciekawego wyhaczyć w Zarze. Choć...kwestia gustu.

mama.sexy! - ta 1wsza sukienka,w kolorze zieleni jast boska:D Pochodze [o sklepach i cos znajde:D

Gość tez sie zastanawiam
w co sie ubrac i chya sklonie sie ku czarnym spodniom, iala koszula i zakiecik łamiacy swoja pudrowa deliokatna rozowoscia :classic_cool: z baskinka podkreslajaca talie szpilki i torebka chya kopertowa, tego nie wiem jeszcze

Gość mama.sexy!
Tej pierwszej akurat możesz już nigdzie nie kupić. Ponoć sprzedała się z prędkością światła! :-) Ale powodzenia! Pamiętaj tez by ubrać się a nie przebrac się. Ja proponuję coś eleganckiego a zarówno seksownego. 3mam kciuki!

Gość tez sie zastanawiam
JEDNOSTKI BYŁY UBRANE NAPRAWDE FAJNIE- ORYGINALNIE, POWŁÓCZYSTA SUKIENKA W KWIATY TYPU HIPPIE RAZEM ZE SZPILKAMI; SUKIENKA LUB SPODNICZKA W STYLU LAT 50-TYCH Z SZEROKIM PASKIEM ALBO WLASNIE TAKIE SZYKOWNE, KLASYCZNE SUKIENKI JAK TE Z WALLIS ? odpada mam tam wygladac z klasa i wystapic w roli rodzica ból mam

Gość mama.sexy!
Ale dlaczego ból? :-)

Gość fatalne te kiecki
mama.sexy! te twoje kiece sa straszneee jak dla starej baby! ile ty masz lat 40?

Gość fatalne te kiecki
lub inaczej jakiej budowy ciala ty jestes skoro masz zamiar na siebie takie wory na ziemniory zalozyc? i jeszcze te wzorki

Ta princeska jest OK,Modna baskinka itp.ale kolor JAK DLA MNIE zbyt ostry:P Zielona sukienka,pokazana przez sexi mame jest super::D Ja mam 28 l.i bardzi mi podpadla do gustu ale wiadomo.....na kazdym inaczej wyglada dana sukienka wiec trzeba przymierzyc:)

Gość mama.sexy!
Straszne? Hmmmm...każdy ma swój gust. Powiem Ci, że ciężko jest dobrać sukienkę do kobiety,ktora ma duże piersi (70E), wąska talię, krągłe uda, szczupłe lydki... Problemem są też grubsze (ale nie grube) ramiona. Mam 30 lat. Niedawno urodzilam dziecko. Sukienki które noszę i polecam uważam za sexy. Trzeba tylko umieć odpowiednio dobrać buty, torebke, bizuterię, fryzure itp itd. Nie każdy wygląda dobrze w krociutkich sukieniuniach, które odslaniaja więcej niż trzeba. Poza tym przedstawiłam tylko sukienki, które wg mojego uznania pasuja na okazje typu chrzciny czy komunia. Sama w swojej szafie mam też zwiewne, kolorowe sukienki. Wszystko zależy tez od okazji.