Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kredkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Komunia,chrzciny...w co sie ubrac??

Polecane posty

Gość mama.sexy!
A z reszta...macie troszke racji. kredkoo nie sugeruj się moim gustem ponieważ masz zupełnie inną figure od mojej. fajne te kiecki: A co masz do tych sukienek z Taranko? Nie komponuja sie fajnie w proponowanych zestawach? Zapewne masz figure jak autorka. Albo dużo mniej lat.

Pomysle jeszcze nad ubiorem:D

Gość tez sie zastanawiam
mam ból bo nie do konca jestem przekonana ze tak chce sie ubrac :) mam tez wełniankowo laniane eleganckie spodnie rozszerzane ku dolowi, takie zwiewne do tego tez koszula, luzno puszcona i na gore niy zakiecik, udajca go bluzka tez len o dlugosci do talii co ja podkresla tonacja bezowa z akcentem pudrowego rozu zadecyduje chyba pogoda :) na deszcz czarne spodnie i la la

;););)

Gość Niezdecydoawa
Witam:), mam mały problem. Za dwa tygodnie idę na komunię do rodziny mojego chłopaka. Nie znają mnie, a chciałabym dobrze wypaśc. Nie wiem w czym wypada mi pojśc, aby nie

Gość Niezdecydoawa
Witam , mam mały problem. Za dwa tygodnie idę na komunię do rodziny mojego chłopaka. Nie znają mnie, a chciałabym dobrze wypaśc. Nie wiem w czym wypada mi pojśc, aby nie wyglądac za strojnie, tylko skromnie z gustem. Jestem osobą młodą i szczupła. Zastanawiałam sie nad 3 sukienkami. 1 wariant biała sukienka w czarne grochy, z kokardka pod biustem, 2 czarna atłasowa sukienka, 3 czerwona atłasowo-koronkowa sukienka. Pomóżcie mi w wyborze, badź doradźcie inny strój:). Pozdrawiam:).

Gość fotoplastikon
Polecam stronę www.vera-fashion.pl - sama kupowałam tam sukienkę na wesele i jestem bardzo zadowolona. A mają bardzo duży i zróżnicowany wybór ;)

Gość gość
gdzie mozna kupic cos ladnego ale taniego?

Gość gość
w http://wilowscy.pl/ na pewno znajdziesz cos dla siebie. to hurtownia z odzieza uzywana lub osklepowa, ciuchy sa markowe, w dobrym stanie. Sama znalazlam tam nie jedna perelke.

Gość gość
Ja to właśnie Zamówiłam sobie strój od Pako Lorente. Moja koleżanka chwaliła ten sklep. Właśnie czekam na swoje zamówienie. Kiedyś zakładałam jej koszulę z tego sklepu i o jezu, ale to przyjemny materiał był, nie chciało mi się koleżance tej koszuli oddawać xd

Gość gość
Zamówienie z Pako dotarło szybciutko, ale zapomniałam się odezwać. Powiem taaak - rewelacja! POLECAM

Gość Werkaa91
Teraz okres weselny to można trochę odważniej się ubrać. Kupiłam sukienkę w Pako i jest ok

Gość gość
Dziewczyny, większość ciuchów kupuję na https://www.lejdi.pl/ i jestem bardzo zadowolona, bo w razie czego to wymiana bezpłatna i nie trzeba się martwić. Praktycznie 50% szafy to ich katalog. Pozdrawiam.

Gość Lena

Możesz wypożyczyć ...enke na taką okazję na E-Garderobe.com :)))